logo Flirtonweb.nl

Flirtonweb.nl

Niet tevreden over Flirtonweb.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's zijn bijna alleen gemaakt door de beheerders zelf Not Safe!
  • Gebruikt een credits en kosten bij elk (verstuurd) bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • Alle berichten worden beantwoord door operators en bots Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Flirtonweb is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. flirtonweb berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts flirtonweb.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor flirtonweb zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Flirtonweb review

Flirtonweb is een neppe datingsite met door hun zelf aangemaakte fake profielen. Daarnaast worden alle chats verstuurd en beantwoord door chat operators die vaak betaald krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Waarschijnlijk word je meteen na je aanmelding overspoeld met tig tallen berichten van deze neppe gebruikers, waarbij het meestal gaat om vrouwen. Bovendien proberen de chatters achter de profielen je allemaal de indruk te geven erg veel belangstelling in je te hebben en echt een afspraakje te willen plannen. Wanneer je op zo'n chatberichten wil antwoorden moet je hiervoor per chatbericht €1,- euro betalen. Daarvoor moet je een credit bundel vooruitbetalen waarmee je minstens €10,- een bundel moet aanschaffen. Deze bedragen lopen op tot over de 200 euro per creditbundel, en hoe meer je betaald des te minder je per berichtje betaald. Uiteraard is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om offline afspraakjes te hebben, al laten ze vaak overkomen dat ze dat maar al te graag willen.

Ingeschreven op flirtonweb.nl?

Dus ben je een van de leden van flirtonweb, dan raden wij je aan om je hier ook meteen weer uit te schrijven en om het gewoon te gaan proberen bij de betere website voor erotische dating zonder gemodereerde profielen. Uiteraard hebben experts alvast een lijst gemaakt met de beste alternatieven voor flirtonweb.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief helemaal gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste opties voor sex afspraakjes met echte profielen. Deze datingsites maken derhalve ook geen gebruik van chat operators die je proberen om veel geld te laten betalen. Zodoende kun je er zelf achter komen welke casual dating sites het beste aansluit bij wat je zoekt.

flirtonweb account verwijderen

Je flirtonweb account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Om te beginnen log je daar in op de website.
  2. Daarna ga je naar "Mijn account". (directe link "flirtonweb.nl/mijnaccount").
  3. Ga naar beneden tot onderaan de pagina en druk op de button "account definitief verwijderen".
  4. Druk als laatst op de "OK" button om jouw account permanent te verwijderen.

Let op: Je flirtonweb eventuele tegoed vervallen direct hierna!