logo Dategezocht.com

Dategezocht.com

Niet tevreden over Dategezocht.com? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's zijn bijna alleen gegenereerd door beheerders van de site zelf Not Safe!
  • Hoge kosten betalen per verstuurd berichtje Not Safe!
  • Alle berichten worden beantwoord door robots of operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Dategezocht-com is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profielen. dategezocht-com berichten worden beantwoord door betaalde berichten centrale. Lees waarom onze experts dategezocht.com afraden en zie wat de betere alternatieven voor dategezocht-com zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Dategezocht-com review

dategezocht.com is een erotisch dating platform die gebruik maakt van door hun zelf aangebrachte nep profielen. Dit schrijven ze helemaal onderin hun website verborgen in de lastig te lezen tekst. Zo wordt er benoemd: "De profielen op dategezocht-com zijn nep, fysieke afspraken zijn niet mogelijk". Voor het beantworden van chat berichten moet je een vergoeding betalen per chatbericht. Daarbij worden alle reacties die je ontvangt systematisch verstuurd door de site zelf. Wanneer je vervolgens hierop reageerd wordt dit chatbericht beantwoord door een ingehuurde chatter. Deze personen krijgen gewoonlijk een vast bedrag per bericht dat ze versturen of ontvangen. Tevens word je kort na de eerste keer inloggen bedolven door inkomende chat verzoekjes van deze fictieve leden. Hierbij gaat het in de meeste gevallen om goed uitziende vrouwen.

Bovendien proberen de chatters achter de profielen je allemaal de indruk te geven ontzettend veel belangstelling in je te hebben, en daarbij een afspraakje in de planning. Natuurlijk is het hebben van fysieke ontmoetingen niet mogelijk is! De kosten voor het beantwoorden van berichten zijn op zijn goedkoopst 0,75 euro per chat bericht. Daarvoor moet je dan wel eerst credits aanschaffen van minimaal €74,99. Anderzijds betaal je al gauw meer dan één euro per bericht. Desondanks is het in alle gevallen niet mogelijk om fysieke afspraakjes te regelen met de profielen op dategezocht-com. Al beweren ze meestal dat ze wel graag je in het echt te willen zien. Kort samengevat hebben zij als doel om jou zo lang als het lukt je aan het lijntje te houden voor geld.

Ingeschreven op dategezocht.com?

Ben je al lid van dategezocht-com, dan adviseren wij je om je daar ook gewoon weer uit te schrijven. Daarentegen zijn er wel betere aanbieders waar je wel echte seks dates kunt scoren. Tevens hebben de datingsite experts alvast een overzicht gemaakt en uit duizenden seksdating sites de beste alternatieven voor dategezocht.com gevonden. Volgens onze experts maken deze datingsites nooit gebruik van nep profielen of chat operators. Bovendien kun je zelf ieder alternatief gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor sex afspraakjes met echte vrouwen.