logo Flirtzo.nl

Flirtzo.nl

Niet tevreden over Flirtzo.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen worden vrijwel allemaal bijgehouden door website zelf Not Safe!
  • Wel creditsysteem dus kosten bij ieder (verstuurd) bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • Alle berichten worden beantwoord door robots of operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Flirtzo is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. flirtzo berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts flirtzo.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor flirtzo zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Flirtzo review

Flirtzo is een fictieve datingsite met door hun zelf gemaakte fake profielen. Daarbij worden alle conversaties verstuurd en beantwoord door berichten centrales die veelal een commissie krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je rap na je registratie overladen met soms honderden reacties van deze neppe gebruikers, waarbij het meestal gaat om goed uitziende vrouwen. Bovendien proberen deze profielen je allemaal het idee te geven erg veel interesse in je te hebben en graag een ontmoeting te willen hebben. Wanneer je op een van deze berichten wil reageren moet je hiervoor per bericht meer dan één euro betalen. Daarvoor moet je credits inkopen waardoor je minimaal tien euro een creditbundel moet aanschaffen. Deze creditpakketten lopen op tot 200 euro per transactie, en hoe hoger je aanschaft des te minder je per credit betaald. Uiteraard is het bij al deze profielen niet mogelijk om echte dates te krijgen, al laten ze meestal overkomen dat ze dat heel graag willen.

Ingeschreven op flirtzo.nl?

Dus ben je een van de gebruikers van flirtzo, dan is ons advies om je hier ook meteen weer uit te schrijven en om het beter is te gaan proberen bij de betrouwbaardere alternatieven voor casual dating met echte gebruikers. Uiteraard hebben de datingsite experts alvast een selectie gemaakt van de beste alternatieven voor flirtzo.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief 100% gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste opties voor spannende dates met echte vrouwen. Deze partijen maken derhalve ook nooit gebruik van chatoperators die je proberen om veel geld te laten betalen. Zodoende kun je er dus erachter komen welke casual dating websites het beste past bij wat je zoekt.

flirtzo account verwijderen

Je flirtzo account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Als eerste stap log je in op de website.
  2. Vervolgens ga je naar "Wijzig account". (directe link "flirtzo.nl/account").
  3. Scroll naar beneden tot onderaan de pagina en druk op het kopje "account definitief verwijderen".
  4. Klik als laatst op de "OK" knop om jouw profiel te verwijderen.

Let op: Je flirtzo eventuele tegoed verlies je wel direct na het verwijderen van je profiel!