logo Flirtseks.nl

Flirtseks.nl

Niet tevreden over Flirtseks.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's worden vrijwel allemaal geplaatst door de website zelf Not Safe!
  • Gebruikt een credits en kosten per berichtje wat je verstuurd Not Safe!
  • Berichten worden verstuurd door een chatcentrale Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Flirtseks is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. flirtseks berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts flirtseks.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor flirtseks zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Flirtseks review

Flirtseks is een neppe dating website met door hun zelf gemodereerde fictieve profielen. Daarnaast worden alle chats verstuurd en beantwoord door chat operators die gewoonlijk een commissie krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Waarschijnlijk word je kort na je aanmelding overrompelt met soms honderden berichten van deze fake gebruikers, waarbij het meestal gaat om meiden. Daarnaast proberen de chatoperators je allemaal het gevoel te geven heel veel belangstelling in je te hebben en graag een date te willen regelen. Zodra je op een chatberichten wil ingaan moet je hiervoor per bericht vele euro's betalen. Daarvoor moet je een bundel inkopen waardoor je minstens voor tien euro credits moet inkopen. Deze creditpakketten lopen op tot €200,00 per transactie, en hoe hoger je in één keer koopt des te minder je per credit betaald. Daarna is het niet mogelijk om fysieke dates te scoren, al doen ze bijna altijd overkomen dat ze het wel willen.

Ingeschreven op flirtseks.nl?

Dus ben je een van de gebruikers van flirtseks, dan is ons advies om je hier ook per direct weer af te melden en het gewoon is te gaan proberen bij de betrouwbaardere website voor seks dating zonder gemodereerde leden. Uiteraard hebben de datingsite experts alvast een selectie gemaakt van de beste alternatieven voor flirtseks.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief vrijblijvend gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor spannende dates met echte profielen. Deze partijen maken derhalve ook nooit gebruik van chat operators om te proberen je credits te laten aanschaffen. Hierdoor kun je dus zelf erachter komen welke casual dating websites het beste past bij wat je zoekt.

flirtseks uitschrijven

Je flirtseks account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Om te beginnen log je in op de website.
  2. Vervolgens ga je naar "Mijn oproepje" (directe link "flirtseks.nl/account").
  3. Druk daarna onderaan de pagina op de button "account definitief verwijderen".
  4. Druk nu als laatste op "OK" om jouw account definitief te verwijderen.

Let op: Je flirtseks eventuele credits vervallen direct na het deactiveren van je account!