logo Datingsupportteam.com

Datingsupportteam.com

Niet tevreden over Datingsupportteam.com? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen worden voornamelijk gemaakt door de site zelf Not Safe!
  • Gebruikt een creditsysteem dus kosten bij elk (verstuurd) bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • Berichten verstuurd door inghuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Datingsupportteam is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profielen. datingsupportteam berichten worden beantwoord door chatoperator. Lees waarom onze experts datingsupportteam.com afraden en zie wat de betere alternatieven voor datingsupportteam zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Datingsupportteam review

datingsupportteam.com is een seksdating site die gebruik maakt van zelf aangebrachte nep leden. Dit wordt bevestigd helemaal onderin de website verborgen tussen de slecht zichbare tekst. Zo schrijven ze: "De profielen op datingsupportteam zijn fictief, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk". Bij het versturen van berichtjes moet je een vergoeding betalen per bericht. Daarnaast worden reacties die je krijgt automatisch verstuurd door hun eigen syteem. Wanneer je vervolgens op zo een berichtje in gaat wordt het bericht gevoerd met een ingehuurde chatoperator. Deze mensen krijgen over het algemeen een vergoeding per berichtje dat ze ontvangen of versturen. Waarschijnlijk word je kort na het aanmelden overspoeld door inkomende chat berichten van dit soort gemodereerde profielen. Daarbij gaat het in bijna alle gevallen om knappe vrouwen.

Bovendien proberen deze profielen je allemaal het idee te geven erg veel interesse in jou te hebben, en daarbij een ontmoeting in . Uiteraard is het hebben van offline ontmoetingen niet mogelijk is! De kosten voor het versturen van chatberichten zijn ten minste 75 eurocent per berichtje. Om te kunnen reageren moet je dan wel gelijk een bundel vooruitbetalen van minimaal €74,99. Anderzijds betaal je al gauw één euro per bericht. Desondanks is het bij al deze profielen niet mogelijk om echte afspraakjes te hebben met de leden van datingsupportteam. Al doen ze vaak genoeg overkomen dat ze maar al te graag willen daten. Daarentegen hebben zij als doel om je zo lang als het lukt je te laten betalen voor credits.

Ingeschreven op datingsupportteam.com?

Ben jij een van de profielen op datingsupportteam, dan adviseren onze experts om je daar ook gewoon weer uit te schrijven. Tenslotte bestaan er wel betrouwbaardere aanbieders waar je wel echte casual dates kunt hebben. Daarnaast hebben de datingsite experts alvast een rangschikking gemaakt en uit meer dan 2000 seks datingsites de beste alternatieven voor datingsupportteam.com gevonden. Vanzelfsprekend maken deze aanbieders geen gebruik van fake profielen of betaalde chatters. Bovendien kun je zelf elk alternatief kosteloos uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor spannende dates met echte profielen.