logo Datingprikbord.nl

Datingprikbord.nl

Niet tevreden over Datingprikbord.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen zijn vrijwel allemaal bijgehouden door de website zelf Not Safe!
  • Wel credits en kosten per berichtje wat je wilt versturen Not Safe!
  • Vrijwel alle verstuurd door ingehuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Datingprikbord is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. datingprikbord berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts datingprikbord.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor datingprikbord zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Datingprikbord review

Datingprikbord is een fake datingwebsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profielen. Daarbij worden alle reacties verstuurd en beantwoord door chatoperators die gewoonlijk een vast bedrag krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Vaak word je meteen na je inschrijving overrompelt met tig tallen berichtjes van deze neppe profielen, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om mooie meiden. Niettemin proberen dit soort bedrijven je allemaal het idee te geven veel belangstelling in je te hebben en snel een date te willen plannen. Zodra je op een berichtjes wil reageren moet je daarvoor per chatbericht betalen. Voordat je kunt reageren moet je een credit bundel vooruitbetalen waardoor je minstens voor tien euro credits moet kopen. Deze creditbundels lopen op tot de twee honderd euro per creditbundel, en hoe meer je betaald hoe minder je per verstuurd bericht betaald. Uiteindelijk is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om echte ontmoetingen te scoren, al beweren ze meestal dat ze dit heel graag willen.

Ingeschreven op datingprikbord.nl?

Dus ben je ingeschreven op datingprikbord, dan raden wij je aan om je hier ook weer af te melden en om het beter te proberen bij de betrouwbaardere aanbieders voor casual dating zonder gemodereerde leden. Tevens hebben onze datingsite deskundigen alvast een selectie gemaakt met de beste alternatieven voor datingprikbord.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief helemaal gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste opties voor sexdating met echte profielen. Deze datingsites maken derhalve ook nooit gebruik van chatoperators die je proberen om geld af te troggelen. Zodoende kun je erachter komen welke erotische datingwebsites het meest overeen komt met waar je naar opzoek bent.

datingprikbord profiel verwijderen


Je datingprikbord account verwijderen doe je als volgt:

  1. Als eerste stap log je in op de website.
  2. Klik rechts boven op het kopje "Help".
  3. Onderin het menu wat omlaag schuift staat "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (directe link "datingprikbord.nl/delete_account").

  4. Druk dan daarna op het kopje "Verwijder mijn profiel".
  5. Als laatste krijg je de vraag "weet je het zeker", druk op de button "JA" en jouw account wordt voor goed verwijderd.

Let op: Je datingprikbord eventuele credits komen direct te vervallen na het verwijderen van je profiel!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Alles op safe (44 jaar) 27 Jun 2018
Ik raad Datingprikbord.nl niet aan Oke, ik ben erachter gekomen dat het nep is maar mijn geld

Oke, ik ben erachter gekomen dat het nep is maar mijn geld ben ik kwijt dan. Weet iemand of er een manier is om mijn geld terug te krijgen van datingprikbord.nl? Want dit kan zo toch niet, ben toch ook wel benieuwd hoeveel gedupeerde er zijn?

auteur van de beoordeling
Klaas vaak (38 jaar) 26 Jun 2018
Ik raad Datingprikbord.nl niet aan Ik vind het rot voor de mensen die hierin

Ik vind het rot voor de mensen die hierin geloven. Ik heb hier ruim 50 euro ingepompt maar ik ben niet eens in de buurt van een date gekomen. Alleen maar praten en aan het lijntje houden. Die zijn daar niet om te daten, daar ben ik wel over uit. En dan geeft deze site toch ook wel de doorslag.

auteur van de beoordeling
Niek (68 jaar) 23 Jun 2018
Ik raad Datingprikbord.nl niet aan Wat een tering website is dat zeg, ze maken je knettergek

Wat een tering website is dat zeg, ze maken je knettergek met berichten. Afspreken is daar niet mogelijk!

auteur van de beoordeling
Kut site (62 jaar) 20 Jun 2018
Ik raad Datingprikbord.nl niet aan Wat een ongelofelijke kut site is dit

Wat een ongelofelijke kut site is dit zeg. Sorry voor mijn grove woordjes maar ik ben zo ontiegelijk boos en voel mij echt zo genaaid. Datingprikbord.nl is een kat in de zak