Screenshot van Srv182.nl

Srv182.nl

Laatst bijgewerkt op 25 juli 2021
Bezoek website
  • Dating profielen worden voornamelijk gemaakt door beheerders van de site zelf Not Safe!
  • Veel betalen door creditsysteem dus kosten per (verstuurd) bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • Berichten worden zowel verstuurd als beantwoord door chat operators Not Safe!

Srv182 is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. srv182 berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts srv182.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor srv182 zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Srv182 review

Srv182 is een fake dating site met door hun zelf gemaakte fake profielen. Daarnaast worden alle reacties verstuurd en beantwoord door chat operators die vaak betaald krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je rap na je registratie overspoeld met tientallen reacties van deze fake leden, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om aantrekkelijke meiden. Bovendien proberen dit soort bedrijven je allemaal het gevoel te geven heel veel interesse in je te hebben en graag een date te willen hebben. Wanneer je op een berichtjes wil reageren moet je daarvoor per bericht een bedrag betalen. Voordat je kunt reageren moet je een creditpakket aanschaffen waardoor je op z'n minst 10 euro een creditbundel moet inkopen. Deze bedragen lopen op tot €200,00 per transactie, en hoe grotere bundel je neemt hoe minder je hoeft te betalen. Daarna is het bij al deze profielen niet mogelijk om echte dates te scoren, al beweren ze bijna altijd dat ze het maar al te graag willen.

Ingeschreven op srv182.nl?

Dus ben je ingeschreven op srv182, dan adviseren wij je om je hier ook meteen weer uit te schrijven en het eens te gaan proberen bij de betere website voor erotische dating zonder nep leden. Bovendien hebben experts alvast een lijst gemaakt met de beste alternatieven voor srv182.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief gratis uittesten om kennis te maken met deze beste opties voor spannende afspraakjes met echte dames. Deze aanbieders maken tevens ook geen gebruik van betaalde chatters die je proberen om een creditpakket te laten aanschaffen. Zodoende kun je er dus erachter komen welke van deze sexdating sites de beste keuze is voor wat je zoekt.

srv182 account verwijderen

Je srv182 account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Als eerste log je daar in op je account.
  2. Als tweede ga je naar "Mijn account". (of surf naar "srv182.nl/mijnaccount").
  3. Ga naar beneden tot onderaan de pagina en druk op de knop "account definitief verwijderen".
  4. Klik als laatst op de button "OK" om jouw account definitief te laten verwijderen.

Let op: Je srv182 eventuele tegoed raak je wel direct kwijt na het verwijderen van je account!