logo Afsprekenvoorsex.nl

Afsprekenvoorsex.nl

Niet tevreden over Afsprekenvoorsex.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen zijn vrijwel allemaal ontwikkeld door beheerders van de site zelf Not Safe!
  • Gebruikt een credits kopen dus kosten per (verstuurd) bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • Berichten worden zowel verstuurd als beantwoord door chatoperators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Afsprekenvoorsex is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. afsprekenvoorsex berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts afsprekenvoorsex.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor afsprekenvoorsex zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Afsprekenvoorsex review

Afsprekenvoorsex is een fictieve dating website met door hun zelf ontwikkelde nep profielen. Daarnaast worden alle conversaties verstuurd en beantwoord door chatters die gewoonlijk een vast bedrag krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Waarschijnlijk word je direct na je inschrijving overspoeld met overdreven veel reacties van deze gemodereerde profielen, waarbij het meestal gaat om goed uitziende vrouwen. Bovendien proberen ze je allemaal het gevoel te geven heel veel belangstelling in je te hebben en graag een afspraakje te willen hebben. Zodra je op zo'n berichten wil antwoorden moet je daarvoor per chatbericht €1,- euro betalen. Voordat je kunt reageren moet je een creditpakket aanschaffen waarmee je op z'n minst voor 10 euro een creditbundel moet nemen. Deze bundels lopen op tot de twee honderd euro per creditpakket, en hoe meer je betaald hoe minder je per verstuurd bericht betaald. Echter is het nooit mogelijk om echte ontmoetingen te hebben, al zeggen ze in de meeste gevallen dat ze dit juist wel willen.

Ingeschreven op afsprekenvoorsex.nl?

Dus ben je een van de gebruikers van afsprekenvoorsex, dan is ons advies om je hier ook per direct weer af te melden en het op je gemak te proberen bij de betere alternatieven voor seks dating zonder nep gebruikers. Uiteraard hebben de datingsite experts alvast een lijst gemaakt van de beste alternatieven voor afsprekenvoorsex.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief vrijblijvend gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor sexdating met echte profielen. Deze aanbieders maken derhalve ook geen gebruik van chat operators om te proberen je geld af te troggelen. Zodoende kun je er zelf achter komen welke datingwebsites de beste keuze is voor wat je zoekt.

afsprekenvoorsex uitschrijven

Je afsprekenvoorsex account verwijderen doe je als volgt:

  1. Om te beginnen log je daar in op de website.
  2. Vervolgens ga je naar "Mijn account". (of surf naar "afsprekenvoorsex.nl/mijnaccount").
  3. Scroll naar beneden tot onderaan de pagina en klik op de knop "account definitief verwijderen".
  4. Druk als laatst op de "OK" knop om jouw account permanent te laten verwijderen.

Let op: Je afsprekenvoorsex eventuele tegoed raak je wel direct kwijt na deze aktie!