logo Partnerruil-dating.nl

Partnerruil-dating.nl

Niet tevreden over Partnerruil-dating.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts zijn vrijwel allemaal bijgehouden door beheerders van de site zelf Not Safe!
  • Dure credits betalen voor ieder verstuurd berichtje Not Safe!
  • Vrijwel alle verstuurd door inghuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Partnerruil-dating is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. partnerruil-dating berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts partnerruil-dating.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor partnerruil-dating zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Partnerruil-dating review

Partnerruil-dating is een fictieve datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profielen. Tevens worden alle chats verstuurd en beantwoord door chatters die over het algemeen een commissie krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Gewoonlijk word je kort na je inschrijving overspoeld met tig tallen chatberichten van deze neppe leden, waarbij het vrijwel altijd gaat om mooie meiden. Daarnaast proberen de chatters achter de profielen je allemaal het gevoel te geven heel veel belangstelling in je te hebben en echt een afspraakje te willen regelen. Wanneer je op een berichtjes wil antwoorden moet je daarvoor per bericht betalen. Om te kunnen reageren moet je credits aanschaffen waardoor je op z'n minst €10,- credits moet nemen. Deze creditpakketten lopen op tot over de 200 euro per transactie, en hoe hoger je neemt hoe minder je per verstuurd bericht betaald. Uiteindelijk is het nooit mogelijk om echte ontmoetingen te regelen, al zeggen ze vaak dat ze dat maar al te graag willen.

Ingeschreven op partnerruil-dating.nl?

Dus ben je lid van partnerruil-dating, dan adviseren wij je om je hier ook gewoon weer af te melden en om het gewoon te proberen bij de betere website voor seksdating zonder nep profielen. Daarnaast hebben onze datingsite deskundigen alvast een overzicht gemaakt van de beste alternatieven voor partnerruil-dating.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief 100% gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor sex dates met echte profielen. Deze partijen maken derhalve ook geen gebruik van chat operators die je proberen om aan het lijntje te houden. Op deze manier kun je erachter komen welke van deze erotische datingsites het meest overeen komt met wat je zoekt.

partnerruil-dating profiel verwijderen


Je partnerruil-dating account verwijderen gaat als volgt:

  1. Voor de eerste stap log je in op de website.
  2. Druk rechtsboven in de hoek op de button "Help".
  3. Onderin het menu wat omlaag komt staat "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (directe link "partnerruil-dating.nl/delete_account").

  4. Druk vervolgens op de button "Verwijder mijn profiel".
  5. Als laatste krijg je de vraag "weet je het zeker", druk op de button "JA" en jouw account wordt meteen verwijderd.

Let op: Je partnerruil-dating eventuele contact punten vervallen direct na het deactiveren van je account!