Screenshot van Netcontact.nl

Netcontact.nl

Laatst bijgewerkt op 25 juli 2021
Bezoek website
  • De profielen zijn vrijwel allemaal geplaatst door beheerders zelf Not Safe!
  • Een grote vergoeding betalen voor ieder verstuurd of ontvangen bericht Not Safe!
  • Vrijwel alle zowel verstuurd als beantwoord door ingehuurde chatters Not Safe!

Netcontact is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. netcontact berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts netcontact.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor netcontact zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Netcontact review

Netcontact is een fake dating website met door hun zelf aangemaakte fictieve profielen. Daarbij worden de berichtjes verstuurd en beantwoord door chatters die vaak een vergoeding krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Vaak word je meteen na je inschrijving overrompelt met tig tallen chatberichten van deze gemodereerde profielen, waarbij het meestal gaat om knappe dames. Daarnaast proberen dit soort bedrijven je allemaal het gevoel te geven veel interesse in je te hebben en echt een afspraakje te willen regelen. Wanneer je op een van deze berichten wil reageren moet je hiervoor per chatbericht geld. Daarvoor moet je een bundel aanschaffen waardoor je minstens 10 euro een creditpakket moet nemen. Deze creditbundels lopen op tot over de 200 euro per transactie, en hoe grotere bundel je aanschaft hoe minder je per bericht betaald. Desondanks is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om echte afspraakjes te scoren, al beweren ze bijna altijd dat ze dat maar al te graag willen.

Ingeschreven op netcontact.nl?

Dus ben je een van de profielen op netcontact, dan raden wij je aan om je hier ook meteen weer af te melden en het gewoon is te gaan proberen bij de betrouwbaardere website voor seks dating zonder fictieve profielen. Tevens hebben experts alvast een selectie gemaakt van de beste alternatieven voor netcontact.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief kosteloos uittesten om kennis te maken met deze beste alternatieven voor spannende dates met echte dames. Deze datingsites maken tevens ook nooit gebruik van chat operators om te proberen je veel geld te laten betalen. Op deze manier kun je er dus erachter komen welke sexdating sites de beste keuze is voor wat je zoekt.

netcontact profiel verwijderen

Je netcontact account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Om te beginnen log je daar in op je account.
  2. Vervolgens ga je naar "Mijn account". (of ga direct naar "netcontact.nl/mijnaccount").
  3. Ga naar beneden tot onderaan de pagina en klik op de knop "account definitief verwijderen".
  4. Klik als laatst op de "OK" button om jouw profiel definitief te laten verwijderen.

Let op: Je netcontact eventuele contact punten verlies je wel direct hierna!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
MadTom (44 jaar) 19 augustus 2019
Ik raad Netcontact.nl niet aan aanmerking voor verwijderen

aanmerking voor verwijderen account. scroll naar beneden>>kies contact hier kan je jouw account verwijderen. p.s. zijn dezelfde nepprofielen als bij die anderen neppers. beter niet inschrijven ! ! !