logo Omazoektjongen.nl

Omazoektjongen.nl

Niet tevreden over Omazoektjongen.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen zijn voornamelijk geplaatst door deze site zelf Not Safe!
  • Gebruikt een creditsysteem dus kosten per privé bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • Berichten verstuurd en beantwoord door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Omazoektjongen is een fake casual datingsite dat gebruik maakt van door hunzelf gemaakte neppe profielen. Ook worden de berichten beantwoord door eigen chatters. Zie wat onze experts over omazoektjongen.nl zeggen en waarom deze datingsite afgeraden wordt door ons. Ontdek wat betere alternatieven zijn voor omazoektjongen, met echte profielen en zonder eigen chatters

Omazoektjongen review

Omazoektjongen is een neppe datingsite dat gebruik maakt van door hunzelf gemaakte fake profielen. Daarnaast worden chats verstuurd en beantwoord door ingehuurde chat operators die gewoonlijk een vast bedrag krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Gewoonlijk word je rap na je registratie overrompelt met soms honderden reacties van deze fake profielen, waarbij het meestal gaat om aantrekkelijke dames. Daarnaast proberen de chatters achter de profielen je allemaal het gevoel te geven erg veel interesse in je te hebben en graag een afspraakje te willen regelen. Wanneer je op een van deze chatberichten wil ingaan moet je hiervoor per chatbericht een vergoeding. Om te kunnen reageren moet je credits kopen waardoor je ten minste tien euro een creditpakket moet kopen. Deze bundels lopen op tot 250 euro per creditpakket, en hoe grotere bundel je betaald hoe minder je per verstuurd bericht betaald. Daarna is het bij al deze profielen niet mogelijk om fysieke dates te regelen, al beweren ze veelal dat ze dat maar al te graag willen.

Ingeschreven op Omazoektjongen.nl?

Toevallig ingeschreven op omazoektjongen? Wij raden je aan om je gewoon af te melden en om het beter te proberen bij de betere website voor erotische dating zonder fake leden. Uiteraard hebben onze experts alvast een overzicht gemaakt van de beste alternatieven voor omazoektjongen.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief vrijblijvend gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor sex dates met echte vrouwen. Deze partijen maken derhalve ook geen gebruik van betaalde chatters om te proberen je veel geld te laten betalen. Hierdoor kun je dus zelf erachter komen welke van deze casual dating sites het meest overeen komt met waar je naar opzoek bent.

omazoektjongen profiel verwijderen

Om je account op omazoektjongen te verwijderen moet je de stappen hieronder volgen:

  1. Als eerste moet je inloggen op account .
  2. Als tweede klik je op het kopje "Help".
  3. Ga naar beneden om op de link "Lidmaatschap stoppen" te drukken. (of surf naar "omazoektjongen.nl/uitschrijven").
  4. Als laatst sturen ze je de bevestigings-email om je inschrijving meteen te verwijderen. Na het drukken op de bevestigingslink is jouw lidmaatschap officieel verwijderd.

Let op: Je omazoektjongen eventuele tegoed en berichten ben je dan wel direct kwijt hierna!