logo Leukedating.nl

Leukedating.nl

Niet tevreden over Leukedating.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen zijn voornamelijk gemodereerd door website zelf Not Safe!
  • Hoge kosten betalen per verstuurd of ontvangen bericht Not Safe!
  • Berichten verstuurd door betaalde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Leukedating is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. leukedating berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts leukedating.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor leukedating zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Leukedating review

Leukedating is een fake dating site met door hun zelf aangemaakte nep profielen. Daarbij worden de berichtjes verstuurd en beantwoord door chatoperators die gewoonlijk een vergoeding krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je meteen na je aanmelding overrompelt met soms honderden chatberichten van deze fake profielen, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om mooie dames. Bovendien proberen de chatoperators je allemaal de indruk te geven erg veel interesse in je te hebben en echt een date te willen regelen. Zodra je op een berichtjes wil ingaan moet je daarvoor per bericht vele euro's betalen. Voordat je kunt reageren moet je een creditpakket kopen waardoor je minimaal voor 10 euro credits moet nemen. Deze creditpakketten lopen op tot 200 euro per creditbundel, en hoe meer je neemt hoe minder je betaald per bericht. Echter is het bij al deze profielen niet mogelijk om offline afspraakjes te hebben, al laten ze in de meeste gevallen overkomen dat ze dit maar al te graag willen.

Ingeschreven op leukedating.nl?

Dus ben je een van de leden van leukedating, dan adviseren wij je om je hier ook weer af te melden en het op je gemak te proberen bij de betere alternatieven voor seks dating zonder fake profielen. Uiteraard hebben de datingsite experts alvast een lijst gemaakt met de beste alternatieven voor leukedating.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief 100% gratis uittesten om kennis te maken met deze beste alternatieven voor sexdates met echte dames. Deze partijen maken tevens ook nooit gebruik van betaalde chatters die je proberen om een creditbundel te laten kopen. Op deze manier kun je er dus erachter komen welke erotische datingsites het beste alternatief is voor wat je zoekt.

leukedating uitschrijven


Je leukedating account verwijderen doe je als volgt:

  1. Om te beginnen log je in op de website.
  2. Druk rechtsboven in de hoek op het kopje "Help".
  3. wat omlaag komt staat "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (of surf naar "leukedating.nl/delete_account").

  4. Klik dan daarna op het kopje "Verwijder mijn profiel".
  5. Daarna krijg je de vraag "weet je het zeker", druk op de "JA" button en jouw account wordt permanent verwijderd.

Let op: Je leukedating eventuele credits ben je dan wel direct kwijt hierna!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Jop (49 jaar) 29 mei 2019
Ik raad Leukedating.nl niet aan Als de website het elke keer niet doet raakt me geduld op,

Als de website het elke keer niet doet raakt me geduld op, ik heb een hoop geld erin gestopt en wil er een date uithalen. Dat kan ik nu wel vergeten want hij is al dagen niet online.