logo Online-dateadres.nl

Online-dateadres.nl

Niet tevreden over Online-dateadres.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts worden vrijwel allemaal ontwikkeld door beheerders van de site zelf Not Safe!
  • Dure credits betalen voor ieder verstuurd of ontvangen bericht Not Safe!
  • Alle berichten worden beantwoord door een chatcentrale Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Online-dateadres is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. online-dateadres berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts online-dateadres.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor online-dateadres zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Online-dateadres review

Online-dateadres is een neppe dating website met door hun zelf gemodereerde fake profielen. Daarbij worden alle conversaties verstuurd en beantwoord door berichten centrales die veelal een vast bedrag krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Waarschijnlijk word je meteen na je aanmelding overladen met tientallen chatberichten van deze gemodereerde gebruikers, waarbij het vrijwel altijd gaat om aantrekkelijke dames. Niettemin proberen dit soort bedrijven je allemaal de indruk te geven heel veel belangstelling in je te hebben en snel een date te willen hebben. Wanneer je op een van die chatberichten wil ingaan moet je daarvoor per chatbericht €1,- euro betalen. Om te kunnen reageren moet je een credit bundel aanschaffen waardoor je op z'n minst €10,- credits moet aanschaffen. Deze bedragen lopen op tot 200 euro per transactie, en hoe meer je betaald hoe minder je per credit moet betalen. Desondanks is het nooit mogelijk om echte afspraakjes te scoren, al wekken ze vaak de indruk dat ze dit juist wel willen.

Ingeschreven op online-dateadres.nl?

Dus ben je een gebruiker van online-dateadres, dan is ons advies om je hier ook per direct weer uit te schrijven en het gewoon is te proberen bij de betrouwbaardere opties voor erotische dating zonder gemodereerde gebruikers. Daarnaast hebben de datingsite experts alvast een overzicht gemaakt van de beste alternatieven voor online-dateadres.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief vrijblijvend gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor sex dating met echte dames. Deze partijen maken tevens ook nooit gebruik van chatoperators die je proberen om veel geld te laten betalen. Kortom zo kun je erachter komen welke van deze casual dating sites de beste keuze is voor wat je zoekt.

online-dateadres profiel verwijderen

Je online-dateadres account verwijderen doe je als volgt:

  1. Als eerste log je daar in op je account.
  2. Vervolgens ga je naar "Mijn account". (of surf naar "online-dateadres.nl/mijnaccount").
  3. Ga naar beneden tot onderaan de pagina en druk op de button "account definitief verwijderen".
  4. Klik als laatst op de "OK" button om jouw profiel meteen te laten verwijderen.

Let op: Je online-dateadres eventuele credits komen direct te vervallen na deze aktie!