logo Dating4me.nl

Dating4me.nl

Niet tevreden over Dating4me.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen worden bijna alleen gemodereerd door de beheerders zelf Not Safe!
  • Veel betalen bij elk verstuurd bericht Not Safe!
  • Berichten verstuurd en beantwoord door een chatcentrale Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Dating4me is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. dating4me berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts dating4me.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor dating4me zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Dating4me review

Dating4me is een neppe dating website met door hun zelf gemaakte fictieve profielen. Daarnaast worden de conversaties verstuurd en beantwoord door chatters die vaak een vast bedrag krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Gewoonlijk word je direct na je registratie overspoeld met vele chatberichten van deze fictieve leden, waarbij het vrijwel altijd gaat om goed uitziende vrouwen. Bovendien proberen de chatoperators je allemaal het idee te geven erg veel interesse in je te hebben en graag een afspraakje te willen hebben. Zodra je op een berichten wil reageren moet je daarvoor per bericht geld. Om te kunnen reageren moet je een credit bundel aanschaffen waarmee je ten minste tien euro een bundel moet kopen. Deze prijzen lopen op tot en met de €200,- per creditbundel, en hoe meer je in één keer koopt hoe minder je per bericht betaald. Desondanks is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om echte dates te krijgen, al laten ze meestal overkomen dat ze het maar al te graag willen.

Ingeschreven op dating4me.nl?

Dus ben je een van de profielen op dating4me, dan is ons advies om je hier ook per direct weer af te melden en om het gewoon te proberen bij de betrouwbaardere alternatieven voor casual dating zonder fake profielen. Tevens hebben onze experts alvast een lijst gemaakt met de beste alternatieven voor dating4me.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief kosteloos uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste opties voor spannende dates met echte profielen. Deze aanbieders maken tevens ook nooit gebruik van chatoperators die je proberen om een creditbundel te laten kopen. Kortom zo kun je er dus erachter komen welke van deze sexdating websites het beste alternatief is voor waar je naar opzoek bent.

dating4me profiel verwijderen

Je dating4me account verwijderen gaat als volgt:

  1. Om te beginnen log je daar in op je account.
  2. Vervolgens ga je naar "Mijn account". (directe link "dating4me.nl/mijnaccount").
  3. Scroll naar beneden tot onderaan de pagina en druk op de button "account definitief verwijderen".
  4. Klik als laatst op "OK" om jouw profiel geheel te laten verwijderen.

Let op: Je dating4me eventuele credits ben je dan wel direct kwijt na het verwijderen van je account!