logo Chataround.eu

Chataround.eu

9
Niet tevreden over Chataround.eu? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen worden bijna alleen gemaakt door deze site zelf Not Safe!
  • Wel credits kopen en kosten bij ieder berichtje wat je wilt versturen Not Safe!
  • Berichten verstuurd door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Chataround is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. chataround berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts chataround.eu afraden en zie wat de betere alternatieven voor chataround zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Chataround review

Chataround is een fictieve dating site met door hun zelf gecreëerde nep profielen. Daarnaast worden de reacties verstuurd en beantwoord door chatters die over het algemeen een vast bedrag krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Waarschijnlijk word je rap na je aanmelding overladen met tientallen berichten van deze gemodereerde profielen, waarbij het meestal gaat om mooie vrouwen. Bovendien proberen ze je allemaal het idee te geven heel veel interesse in je te hebben en graag een afspraakje te willen plannen. Zodra je op een berichtjes wil reageren moet je daarvoor per bericht een vergoeding. Om te kunnen reageren moet je een bundel vooruitbetalen waardoor je ten minste voor tien euro een bundel moet inkopen. De kosten lopen op tot €200,00 per transactie, en hoe meer je koopt hoe minder je per bericht moet betalen. Desondanks is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om echte ontmoetingen te krijgen, al wekken ze vaak de indruk dat ze dat juist wel willen.

Ingeschreven op chataround.eu?

Dus ben je lid van chataround, dan adviseren wij je om je hier ook meteen weer uit te schrijven en het gewoon is te proberen bij de betere opties voor seks dating met echte gebruikers. Uiteraard hebben de datingsite experts alvast een rangschikking gemaakt van de beste alternatieven voor chataround.eu. Bovendien mag je zelf ieder alternatief 100% gratis uittesten om kennis te maken met deze beste datingsite voor sex dates met echte gebruikers. Deze aanbieders maken derhalve ook geen gebruik van chatoperators om te proberen je geld af te troggelen. Zodoende kun je dus zelf erachter komen welke datingwebsites het beste aansluit bij waar je naar opzoek bent.

chataround uitschrijven


Je chataround account verwijderen gaat als volgt:

  1. Voor de eerste stap log je in op de website.
  2. Klik rechtsboven in de hoek op de button "Help".
  3. wat omlaag schuift zie je "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (of ga direct naar "chataround.eu/delete_account").

  4. Druk dan daarna op de button "Verwijder mijn profiel".
  5. Daarna krijg je de vraag "weet je het zeker", druk op "JA" en jouw profiel wordt permanent verwijderd.

Let op: Je chataround eventuele tegoed vervallen direct na het deactiveren van je account!