logo Rijpevrouwenflirten.nl

Rijpevrouwenflirten.nl

9
Niet tevreden over Rijpevrouwenflirten.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen worden vrijwel allemaal geplaatst door beheerders van de site zelf Not Safe!
  • Gebruikt een creditsysteem en kosten per bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • Berichten zowel verstuurd als beantwoord door operators en bots Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Rijpevrouwenflirten is een casual dating site met fictieve profielen. De berichtjes worden beantwoord door eigen chatoperators. Lees wat onze experts van rijpevrouwenflirten.nl vinden en waarom deze casual dating site afgeraden wordt door ons. Ondervind wat de beste seks datingsite zijn met eerlijke profielen en zonder chatoperators

rijpevrouwenflirten review

rijpevrouwenflirten is een casual dating site met fictieve profielen die deze website zelf hebben gemodereerd. De chatberichten die je ontvangt worden in vrijwel alle gevallen beantwoord en verstuurd door chatoperators die daarvoor een vast bedrag per bericht krijgen. Deze berichten centrales weten precies hoe zij een chatgesprek tot stand kunnen houden, want wanneer je op een van die chatberichten wilt ingaan moet je daarvoor betalen per berichtje. Vervolgens moet je ook meteen een hele credit bundel betalen van ten minste meer dan zeventien euro tot wel €219,50 per aankoop. Hoe hoger het aankoop bedrag des te lager de prijs per verstuurd credtis. Desondanks zijn de kosten bij het grootste creditbundel nog gewoon tenminste €1,10 per bericht. Bij de laagste creditbundel betaal je tot € 1,75 per berichtje. Uiteraard is het bij alle profielen onmogelijk om echte afspraakjes te scoren al wekken ze bijna altijd de indruk dat het wel mogelijk is.

Ingeschreven op Rijpevrouwenflirten.nl?

Toevallig een van de profielen op rijpevrouwenflirten? Ons advies is om je hier ook meteen profiel te verwijderen en om het beter is te gaan proberen bij de betere opties voor casual dating zonder fictieve gebruikers. Bovendien hebben experts alvast een overzicht gemaakt met de beste alternatieven voor rijpevrouwenflirten.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief 100% gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste opties voor sex afspraakjes met echte gebruikers. Deze datingsites maken tevens ook nooit gebruik van betaalde chatters om te proberen je een creditpakket te laten kopen. Zodoende kun je er zelf achter komen welke van deze casual dating sites het beste aansluit bij wat je zoekt.

rijpevrouwenflirten profiel verwijderen


Je rijpevrouwenflirten account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Voor de eerste stap log je in op je account.
  2. Druk in de rechter bovenhoek op de knop "Help".
  3. wat omlaag komt staat "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (of surf naar "rijpevrouwenflirten.nl/delete_account").

  4. Druk dan daarna op de button "Verwijder mijn profiel".
  5. Vervolgens krijg je de melding "weet je het zeker", druk op "JA" en jouw account wordt compleet verwijderd.

Let op: Je rijpevrouwenflirten eventuele tegoed komen direct te vervallen na het verwijderen van je profiel!