Screenshot van Safestnotifier.nl

Safestnotifier.nl

Laatst bijgewerkt op 25 juli 2021
Bezoek website
  • Profielen en foto's worden vrijwel allemaal gemodereerd door de website zelf Not Safe!
  • Veel betalen door credits en kosten per berichtje wat je verstuurd Not Safe!
  • De berichten worden beantwoord door ingehuurde chatters Not Safe!

Safestnotifier is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. safestnotifier berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts safestnotifier.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor safestnotifier zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Safestnotifier review

Safestnotifier is een fictieve dating website met door hun zelf aangemaakte nep profielen. Tevens worden alle berichten verstuurd en beantwoord door chatters die veelal betaald krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Meestal word je direct na je aanmelding overspoeld met vele berichten van deze fictieve profielen, waarbij het meestal gaat om sexy vrouwen. Bovendien proberen de chatters achter de profielen je allemaal de indruk te geven veel belangstelling in je te hebben en snel een afspraakje te willen plannen. Zodra je op een van die chatberichten wil ingaan moet je hiervoor per bericht een vergoeding. Daarvoor moet je een credit bundel aanschaffen waardoor je minimaal voor 10 euro een bundel moet inkopen. De kosten lopen op tot en met de €200,- per creditbundel, en hoe hoger je aanschaft des te minder je per verstuurd bericht betaald. Uiteindelijk is het nooit mogelijk om offline afspraakjes te krijgen, al zeggen ze bijna altijd dat ze dit wel willen.

Ingeschreven op safestnotifier.nl?

Dus ben je lid van safestnotifier, dan raden wij je aan om je hier ook weer uit te schrijven en het gewoon is te gaan proberen bij de betere alternatieven voor erotische dating zonder gemodereerde gebruikers. Uiteraard hebben de datingsite experts alvast een selectie gemaakt met de beste alternatieven voor safestnotifier.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief vrijblijvend gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste opties voor spannende afspraakjes met echte vrouwen. Deze partijen maken derhalve ook geen gebruik van betaalde chatters om te proberen je een creditpakket te laten aanschaffen. Zodoende kun je dus zelf erachter komen welke van deze erotische datingwebsites het beste aansluit bij wat je zoekt.

safestnotifier profiel verwijderen

Je safestnotifier account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Om te beginnen log je in op je account.
  2. Daarna ga je naar "Wijzig account". (directe link "safestnotifier.nl/account").
  3. Ga helemaal naar beneden tot onderaan de pagina en druk op het kopje "account definitief verwijderen".
  4. Klik als laatst op de knop "OK" om jouw profiel permanent te laten verwijderen.

Let op: Je safestnotifier eventuele contact punten komen direct te vervallen na het verwijderen van je profiel!