logo Xmarktplaats.nl

Xmarktplaats.nl

Niet tevreden over Xmarktplaats.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts zijn vrijwel allemaal aangemaakt door beheerders zelf Not Safe!
  • Wel credits kopen en kosten bij elk bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • Berichten verstuurd en beantwoord door chatoperators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Xmarktplaats is een datingsite met neppe profielen. De berichten worden tevens beantwoord door eigen chatters. Lees wat de experts over xmarktplaats.nl zeggen en waarom deze casual dating website wordt afgeraden door experts. Ontdek wat de beste datingsite zijn met echte profielen en zonder chatoperators

xmarktplaats review

xmarktplaats is een dating site met fake profielen die door deze website zelf zijn ontwikkeld. De chatberichten die je ontvangt worden zowat allemaal zowel verstuurd als beantwoord door ingehuurde berichten centrales die daarvoor een vast bedrag per bericht krijgen. Deze chatters weten precies hoe zij een gesprek tot stand kunnen houden, want zodra je op deze berichtjes wilt antwoorden moet je hiervoor €1,90 betalen per bericht. Daarvoor moet je direct een bundel vooruitbetalen van minimaal €17,50, oplopend tot tegen de €220 euro per transactie. Hoe groter de creditbundel des te lager de kosten per verstuurd bericht. Aan de andere kant betaal je bij het grootste creditpakket nog gewoon €1,10 per bericht dat je verstuurd. Bij de laagste aankoop betaal je zomaar tot een euro vijfenzeventig per berichtje. Daarna is het bij alle profielen onmogelijk om fysieke dates te regelen al zeggen ze meestal dat het wel zo is.

Ingeschreven op Xmarktplaats.nl?

Toevallig een van de gebruikers van xmarktplaats? Wij raden je aan om je hier gewoon account op te zeggen en om het beter is te proberen bij de betere aanbieders voor seks dating zonder nep gebruikers. Daarnaast hebben onze experts alvast een overzicht gemaakt met de beste alternatieven voor xmarktplaats.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief 100% gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste datingsite voor spannende afspraakjes met echte vrouwen. Deze aanbieders maken derhalve ook nooit gebruik van chat operators om te proberen je een creditpakket te laten kopen. Hierdoor kun je er zelf achter komen welke van deze erotische datingsites de beste keuze is voor wat je zoekt.

xmarktplaats account verwijderen

Vaak maken sites als xmarktplaats.nl het hun gebruikers zo onduidelijk mogelijk om je account te verwijderen. Desondanks wisten de datingexperts de juiste stappen te vinden om je xmarktplaatsprofiel te verwijderen. Om je xmarktplaats profiel te verwijderen moet je de volgende stappen uitvoeren:

  1. Om te beginnen moet je zijn ingelogd op de website.
  2. Vervolgens ga je naar de directe link: "http://xmarktplaats.nl/userExtra/deactivate".
  3. Vul je email adres en wachtwoord in en geef aan waarom je je account wilt stopzetten.
  4. Druk op de button "Afmelden" om je lidmaatschap te verwijderen
  5. Belangrijk! Hierna vragen ze toestemming om jouw e-mail-adres te mogen bewaren om je na het uitschrijven later alsnog te kunnen mailen. Druk op de knop "ANNULEREN" om jouw profiel +email adres gegevens geheel te laten verwijderen uit hun systeem.

Let op: Je xmarktplaats eventuele contact punten en berichten verlies je wel direct na het verwijderen van je profiel!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
1 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Joe (54 jaar) 03 Jun 2019
Ik raad Xmarktplaats.nl niet aan Ze doen zich voor als een marktplaats voor seks maar dat

Ze doen zich voor als een marktplaats voor seks maar dat is het helemaal niet, je betaald alleen maar voor credit pakketten en krijgt er niks voor terug.

auteur van de beoordeling
Sep (73 jaar) 17 mei 2019
Ik raad Xmarktplaats.nl niet aan Ik dacht dat het te vergelijken was met marktplaats zoals

Ik dacht dat het te vergelijken was met marktplaats zoals wij kennen maar hier werken ze met een crediet systeem waarop je leeg loopt en afspreken mag niet zeggen ze dus wat heb ik hier precices aan?!

auteur van de beoordeling
Aaron9 (62 jaar) 10 mei 2019
Ik raad Xmarktplaats.nl niet aan Je zou denken dat het net zo werkt als marktplaats, lekker

Je zou denken dat het net zo werkt als marktplaats, lekker simpel maar het is alles behalve dat. bagger!

auteur van de beoordeling
Hanny (62 jaar) 29 Apr 2019
Ik raad Xmarktplaats.nl niet aan Niet alles wat er betrouwbaar lijkt hoeft ook betrouwbaar

Niet alles wat er betrouwbaar lijkt hoeft ook betrouwbaar te zijn.