logo Rijkedames.nl

Rijkedames.nl

Niet tevreden over Rijkedames.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's zijn bijna alleen bijgehouden door beheerders van de site zelf Not Safe!
  • Wel muntensysteem en kosten bij elk (verstuurd) bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • Berichten verstuurd en beantwoord door ingehuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Rijkedames is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. rijkedames berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts rijkedames.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor rijkedames zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Rijkedames review

Rijkedames is een fictieve datingwebsite met door hun zelf toegevoegde fake profielen. Daarnaast worden alle berichten verstuurd en beantwoord door chatoperators die over het algemeen een commissie krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Waarschijnlijk word je kort na je registratie overspoeld met tientallen berichten van deze neppe profielen, waarbij het vrijwel altijd gaat om sexy dames. Bovendien proberen deze profielen je allemaal het idee te geven erg veel belangstelling in je te hebben en snel een ontmoeting te willen regelen. Zodra je op een van die chatberichten wil reageren moet je daarvoor per chatbericht geld. Om te kunnen reageren moet je een credit bundel kopen waarmee je op z'n minst €10,- een bundel moet aanschaffen. Deze bedragen lopen op tot over de 200 euro per creditbundel, en hoe grotere bundel je betaald des te minder je hoeft te betalen. Desondanks is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om offline afspraakjes te krijgen, al zeggen ze bijna altijd dat ze het juist graag willen.

Ingeschreven op rijkedames.nl?

Dus ben je een van de profielen op rijkedames, dan adviseren wij je om je hier ook gewoon weer af te melden en om het beter te gaan proberen bij de betere website voor casual dating zonder fake leden. Daarnaast hebben onze datingsite deskundigen alvast een lijst gemaakt van de beste alternatieven voor rijkedames.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief helemaal gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste opties voor sex afspraakjes met echte profielen. Deze datingsites maken derhalve ook nooit gebruik van chat operators om te proberen je credits te laten aanschaffen. Hierdoor kun je dus zelf erachter komen welke casual dating sites het beste alternatief is voor waar je naar opzoek bent.

rijkedames uitschrijven

Je rijkedames account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Als eerste log je daar in op je account.
  2. Daarna ga je naar "Mijn profiel".
  3. Klik daarna op het icoontje van een tandwiel (of ga direct naar "rijkedames.nl/instellingen").
  4. Helemaal onder aan de pagina druk je op de knop "definitief opheffen van mijn account" .
  5. Druk als laatst op de "OK" knop om jouw profiel compleet te laten verwijderen.

Let op: Je rijkedames eventuele tegoed vervallen direct na het verwijderen van je account!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Andre (29 jaar) 09 Jul 2018
Ik raad Rijkedames.nl niet aan Deze site is er dus ook mee gestopt vanaf mei, mijn geld

Deze site is er dus ook mee gestopt vanaf mei, mijn geld ben ik dus mooi kwijt. Dus dit was ook al een die niet safe was. Dus de de dames zijn rijk geworden van mijn geld, rijke dames zijn het nu. Zijn hier veel mensen tegen de lamp op gelopen?