logo Flirtaventure.com

Flirtaventure.com

Niet tevreden over Flirtaventure.com? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen worden voornamelijk bijgehouden door beheerders van de site zelf Not Safe!
  • Hoge kosten betalen per verstuurd bericht Not Safe!
  • Vrijwel alle zowel verstuurd als beantwoord door ingehuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Flirtaventure is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profielen. flirtaventure berichten worden beantwoord door betaalde chatoperator. Lees waarom onze experts flirtaventure.com afraden en zie wat de betere alternatieven voor flirtaventure zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Flirtaventure review

flirtaventure.com is een casual datingsite die gebruik maakt van zelf gecreëerde fictieve leden. Dit wordt ook vermeldt in de footer de pagina weggestopt tussen de onduidelijke tekst. Zo zeggen ze: "De profielen op flirtaventure zijn nep, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk". Bij het versturen van chat berichten moet je een vergoeding betalen per bericht. Tevens worden de berichten die je ontvangt automatisch verstuurd door de website zelf. Wanneer je daarop in gaat wordt het berichtje beantwoord door een ingehuurde chat operator. Deze chatters krijgen vaak een commissie per bericht dat ze versturen. Tevens word je binnen de kortste keren na het inschrijven bedolven door inkomende chatberichtjes van deze zelf gemaakte gebruikers. Tevens gaat het vrijwel altijd om knappe vrouwen.

Bovendien proberen dit soort betaalde chatters je de indruk te geven veel interesse in jou te hebben, al dan niet met een ontmoeting in . Natuurlijk is het hebben van fysieke dates niet mogelijk is! De kosten voor het versturen en beantwoorden van chatberichten zijn op zijn goedkoopst 0,75 euro per chatbericht. Voordat je kunt reageren moet je dan wel gelijk een bundel inkopen van €74,99. Anderzijds kost het je al gemakkelijk €1,- per credit. Uiteindelijk is het nooit mogelijk om echte dates te regelen met de gebruikers van flirtaventure. Al wekken ze bijna altijd de indruk dat ze maar al te graag je beter te willen leren kennen. Kort samengevat hebben zij als enige doel om jou zo lang als het kan je aan het lijntje te houden voor geld.

Ingeschreven op flirtaventure.com?

Ben je een van de gebruikers van flirtaventure, dan is ons advies om je daar ook meteen weer af te melden. Tenslotte zijn er wel goedkopere opties waar je wel echte casual dates kunt vinden. Tevens hebben experts alvast een overzicht gemaakt en uit bijna 3000 casual datingsites de beste alternatieven voor flirtaventure.com geselecteerd. Uiteraard maken deze aanbieders nooit gebruik van fictieve profielen of chat operators. Bovendien kun je zelf ieder alternatief helemaal gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste opties voor spannende dates met echte profielen.