logo 40plusflirtklub.com

40plusflirtklub.com

Niet tevreden over 40plusflirtklub.com? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's zijn bijna alleen bijgehouden door de beheerders zelf Not Safe!
  • Veel betalen bij elk verstuurd of ontvangen berichtje Not Safe!
  • Vrijwel alle zowel verstuurd als beantwoord door ingehuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

40plusflirtklub is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profielen. 40plusflirtklub berichten worden beantwoord door ingehuurde chatter. Lees waarom onze experts 40plusflirtklub.com afraden en zie wat de betere alternatieven voor 40plusflirtklub zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

40plusflirtklub review

40plusflirtklub.com is een erotisch dating platform die gebruik maakt van zelf gemaakte nep profielen. Dit wordt tevens bevestigd onder aan de website verstopt in het midden van de onduidelijke tekst. Zo schrijven ze: "De profielen op 40plusflirtklub zijn fake, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk". Voor het versturen van chatberichten moet je betalen per chatbericht. Tevens worden de berichtjes die je binnen krijgt systematisch verstuurd door hun eigen syteem. Zodra je daarop in gaat wordt dit bericht gevoerd met een ingehuurde chatoperator. Deze chatoprators krijgen veelal een bedrag per berichtje dat ze ontvangen of versturen. Waarschijnlijk word je kort na het inschrijven overerstelpt door vele chat verzoekjes van dit soort zelf gemaakte profielen. Hierbij gaat het in bijna alle gevallen om aantrekkelijke dames.

Niettemin proberen deze profielen je de voorbeelding te geven ontzettend veel belangstelling in jou te hebben, al dan niet met een afspraakje in het korte vooruitzicht. Dit terwijl het hebben van fysieke dates niet mogelijk is! De kosten voor het versturen van chat berichten zijn op zijn goedkoopst 75 eurocent per berichtje. Daarvoor moet je dan wel credits vooruitbetalen van ten minste €74,99. Anders betaal je al gauw €1,- per berichtje. Desondanks is het in alle gevallen niet mogelijk om echte afspraakjes te regelen met de gebruikers op 40plusflirtklub. Al doen ze in de meeste gevallen overkomen dat ze wel graag je in het echt te willen zien. Daarentegen hebben deze chat oprators als enige doel om jou zo lang als het lukt je te laten betalen voor credits.

Ingeschreven op 40plusflirtklub.com?

Heb je je toch aangemeld 40plusflirtklub, dan raden wij je aan om je daar ook meteen weer af te melden. Daarentegen zijn er wel betere datingsites waar je wel echte sexdates kunt regelen. Uiteraard hebben onze experts alvast een rangschikking gemaakt en uit meer dan 2000 erotische dating sites de beste alternatieven voor 40plusflirtklub.com gevonden. Zoals je kunt verwachten maken deze partijen nooit gebruik van fictieve profielen of chat operators. Bovendien mag je zelf ieder alternatief helemaal gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste alternatieven voor spannende afspraakjes met echte profielen.