logo Daterotterdam.nl

Daterotterdam.nl

Niet tevreden over Daterotterdam.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts worden vrijwel allemaal beheerd door beheerders van de site zelf Not Safe!
  • Credits betalen bij elk verstuurd of ontvangen bericht Not Safe!
  • De berichten worden verstuurd en beantwoord door inghuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Daterotterdam is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. daterotterdam berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts daterotterdam.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor daterotterdam zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Daterotterdam review

Daterotterdam is een neppe datingwebsite met door hun zelf ontwikkelde fake profielen. Daarbij worden de reacties verstuurd en beantwoord door chatoperators die over het algemeen een vergoeding krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je meteen na je registratie overladen met tientallen chatberichten van deze gemodereerde gebruikers, waarbij het meestal gaat om sexy meiden. Niettemin proberen de chatoperators je allemaal het idee te geven erg veel interesse in je te hebben en echt een date te willen regelen. Wanneer je op een van deze chatberichten wil reageren moet je hiervoor per chatbericht betalen. Daarvoor moet je een credit bundel vooruitbetalen waardoor je minstens voor 10 euro credits moet nemen. Deze bedragen lopen op tot over de 200 euro per creditpakket, en hoe grotere bundel je neemt des te minder je per credit moet betalen. Echter is het bij al deze profielen niet mogelijk om fysieke dates te regelen, al beweren ze veelal dat ze dat juist wel willen.

Ingeschreven op daterotterdam.nl?

Dus ben je ingeschreven op daterotterdam, dan is ons advies om je hier ook gewoon weer uit te schrijven en het eens te gaan proberen bij de betrouwbaardere aanbieders voor casual dating zonder gemodereerde profielen. Tevens hebben onze experts alvast een selectie gemaakt met de beste alternatieven voor daterotterdam.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief helemaal gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor spannende dates met echte vrouwen. Deze partijen maken derhalve ook geen gebruik van chatoperators om te proberen je aan het lijntje te houden. Kortom zo kun je er zelf achter komen welke casual dating sites de beste keuze is voor wat je zoekt.

daterotterdam account verwijderen


Je daterotterdam account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Om te beginnen log je in op de website.
  2. Druk in de rechter bovenhoek op de knop "Help".
  3. Onderin het menu wat omlaag schuift zie je staan "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (directe link "daterotterdam.nl/delete_account").

  4. Klik dan daarna op de button "Verwijder mijn profiel".
  5. Als laatste krijg je de tekst "weet je het zeker", druk op de "JA" knop en jouw account wordt voor goed verwijderd.

Let op: Je daterotterdam eventuele tegoed ben je dan wel direct kwijt na het verwijderen van je account!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
1 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Stefano (50 jaar) 09 mei 2019
Ik raad Daterotterdam.nl niet aan Helemaal geen date in Rotterdam te scoren, daar is het ook

Helemaal geen date in Rotterdam te scoren, daar is het ook allemaal fake.

auteur van de beoordeling
Johannes (42 jaar) 05 Jul 2018
Ik raad Daterotterdam.nl niet aan Deze site is er helemaal niet op gericht om ons een date

Deze site is er helemaal niet op gericht om ons een date te bezorgen in Rotterdam. De vrouwen zijn daar als ongeleide projectielen tekeer aan het gaan om onze credits op te vreten. Alles is er puur op gericht om ons aan de praat te houden. Die date in Rotterdam gaat er echt niet van komen wat wij worden besodemietert