logo Matchgirl.nl

Matchgirl.nl

Niet tevreden over Matchgirl.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen worden voornamelijk beheerd door de site zelf Not Safe!
  • Een grote vergoeding betalen voor ieder verstuurd of ontvangen bericht Not Safe!
  • Vrijwel alle verstuurd en beantwoord door een chatcentrale Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Matchgirl is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profielen. matchgirl berichten worden beantwoord door chatoperator. Lees waarom onze experts matchgirl.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor matchgirl zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Matchgirl review

matchgirl.nl is een sexdating site die uitsluitend gebruik maakt van zelf ontwikkelde neppe members. Dit wordt ook getoond in de footer de pagina verborgen in het midden van de moeilijk zichtbare tekst. Zo schrijven ze: "De profielen op matchgirl zijn fictief, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk". Bij het versturen van chatberichten moet je geld betalen per chatbericht. Daarnaast worden alle berichten die je binnen krijgt automatisch verstuurd door de site zelf. Zodra je hierop reageerd wordt het berichtje gevoerd met een chat operator. Deze chatters krijgen over het algemeen een commissie per berichtje dat ze versturen of ontvangen. Daarnaast word je binnen de kortste keren na het registreren overerstelpt door binnenstormende chatberichten van dit soort zelf gecreëerde gebruikers. Tevens gaat het bijna altijd om aantrekkelijke vrouwen.

Niettemin proberen ze je allemaal het gevoel te geven ontzettend veel belangstelling in je te hebben, met daarbij een afspraakje in het vooruitzicht. Natuurlijk is het hebben van "real life" dates niet mogelijk is! De kosten voor het versturen van berichten zijn ten minste €0,75 per chatbericht. Voordat je kunt reageren moet je dan wel gelijk een bundel vooruitbetalen van minstens €74,99. Anderzijds betaal je al gauw €1,- per credit. Vervolgens is het nooit mogelijk om offline afspraakjes te regelen met de gebruikers van matchgirl. Al poberen ze vaak genoeg de indruk te wekken dat ze wel graag je in het echt te willen zien. Doch hebben deze chatoperators als enige doel om jou zo lang als mogelijk je aan het lijntje te houden voor geld.

Ingeschreven op matchgirl.nl?

Ben je al lid van matchgirl, dan adviseren wij je om je daar ook meteen weer af te melden. Bovendien zijn er wel betrouwbaardere websites waar je wel echte casual dates kunt vinden. Tevens hebben onze experts alvast een rangschikking gemaakt en uit meer dan 2000 seks dating sites de beste alternatieven voor matchgirl.nl gevonden. Volgens onze experts maken deze aanbieders nooit gebruik van fictieve profielen of chatoperators. Bovendien kun je zelf elk alternatief vrijblijvend gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste opties voor sex dates met echte vrouwen.

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Joost (41 jaar) 02 Jul 2018
Ik raad Matchgirl.nl niet aan En ja hoor, alweer genaaid!

Moet je jezelf

En ja hoor, alweer genaaid! Moet je jezelf eens voor de grap aanmelden. Met hoeveel girls kan je een match hebben, ongeveer 50 per dag krijg je er. De gratis credits heb ik gebruikt om de boel te testen. Niemand geeft zijn gegevens om verder te gaan via een andere manier. Nee ze wouden niet bellen, ik gaf nog aan om geheim te bellen dan zag ik hun nummer niet. Maar nee hoor, dat wouden ze niet maar gaven mij wel de indruk dat het mogelijk was gezien de berichten die ik mocht ontvangen. Niet aan beginnen daar....