logo Chatadult.nl

Chatadult.nl

Niet tevreden over Chatadult.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen worden vrijwel allemaal ontwikkeld door website zelf Not Safe!
  • Veel betalen door credits kopen dus kosten per bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • Berichten worden zowel verstuurd als beantwoord door chatoperators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Chatadult is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. chatadult berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts chatadult.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor chatadult zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Chatadult review

Chatadult is een fake datingwebsite met door hun zelf aangemaakte nep profielen. Daarnaast worden de chats verstuurd en beantwoord door chatters die gewoonlijk betaald krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Waarschijnlijk word je meteen na je inschrijving overladen met tig tallen berichten van deze neppe profielen, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om goed uitziende meiden. Bovendien proberen de chatters achter de profielen je allemaal het gevoel te geven heel veel belangstelling in je te hebben en snel een afspraakje te willen hebben. Zodra je op een van deze berichten wil reageren moet je daarvoor per chatbericht meer dan één euro betalen. Daarvoor moet je credits vooruitbetalen waarmee je minimaal €10,- credits moet aanschaffen. De kosten lopen op tot 200 euro per creditpakket, en hoe grotere bundel je betaald des te minder je betaald per bericht. Desondanks is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om echte afspraakjes te scoren, al beweren ze vaak dat ze het juist wel willen.

Ingeschreven op chatadult.nl?

Dus ben je een van de profielen op chatadult, dan raden wij je aan om je hier ook weer af te melden en om het gewoon te gaan proberen bij de betrouwbaardere website voor seks dating zonder fictieve profielen. Tevens hebben onze experts alvast een overzicht gemaakt van de beste alternatieven voor chatadult.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief vrijblijvend gratis uittesten om kennis te maken met deze beste datingsite voor spannende dates met echte gebruikers. Deze partijen maken derhalve ook nooit gebruik van betaalde chatters om te proberen je veel geld te laten betalen. Op deze manier kun je er dus erachter komen welke van deze erotische datingwebsites het beste alternatief is voor waar je naar opzoek bent.

chatadult profiel verwijderen

Je chatadult account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Als eerste stap log je in op je account.
  2. Vervolgens ga je naar "Wijzig account". (directe link "chatadult.nl/account").
  3. Ga helemaal naar beneden tot onderaan de pagina en druk op de button "account definitief verwijderen".
  4. Klik als laatst op de "OK" button om jouw account definitief te verwijderen.

Let op: Je chatadult eventuele credits ben je dan wel direct kwijt na het verwijderen van je account!