logo Lustplek.nl

Lustplek.nl

Niet tevreden over Lustplek.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen zijn vrijwel allemaal bijgehouden door de site zelf Not Safe!
  • Dure credits betalen voor ieder verstuurd berichtje Not Safe!
  • Vrijwel alle verstuurd en beantwoord door operators en bots Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Lustplek is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. lustplek berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts lustplek.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor lustplek zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Lustplek review

Lustplek is een fictieve datingsite met door hun zelf ontwikkelde fake profielen. Daarbij worden alle chats verstuurd en beantwoord door chatters die gewoonlijk een commissie krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Gewoonlijk word je binnen de kortste keren na je aanmelding overladen met tientallen chatberichten van deze neppe gebruikers, waarbij het meestal gaat om knappe vrouwen. Niettemin proberen de chatoperators je allemaal het idee te geven veel interesse in je te hebben en snel een afspraakje te willen hebben. Zodra je op zo'n berichten wil reageren moet je hiervoor per bericht vele euro's betalen. Om te kunnen reageren moet je credits vooruitbetalen waardoor je minstens voor 10 euro credits moet aanschaffen. Deze prijzen lopen op tot over de 200 euro per creditbundel, en hoe hoger je betaald des te minder je per bericht moet betalen. Echter is het niet mogelijk om echte dates te scoren, al doen ze veelal overkomen dat ze dat wel graag willen.

Ingeschreven op lustplek.nl?

Dus ben je ingeschreven op lustplek, dan raden wij je aan om je hier ook per direct weer af te melden en om het gewoon te proberen bij de betrouwbaardere aanbieders voor seksdating zonder nep profielen. Uiteraard hebben onze datingsite deskundigen alvast een rangschikking gemaakt met de beste alternatieven voor lustplek.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief kosteloos uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor spannende dates met echte dames. Deze datingsites maken tevens ook nooit gebruik van chat operators die je proberen om veel geld te laten betalen. Hierdoor kun je dus zelf erachter komen welke casual dating sites de beste keuze is voor waar je naar opzoek bent.

lustplek uitschrijven

Je lustplek account verwijderen gaat als volgt:

  1. Als eerste log je daar in op je account.
  2. Vervolgens ga je naar "Mijn account". (of ga direct naar "lustplek.nl/mijnaccount").
  3. Ga helemaal naar beneden tot onderaan de pagina en klik op de knop "account definitief verwijderen".
  4. Klik als laatst op de button "OK" om jouw account direct te laten verwijderen.

Let op: Je lustplek eventuele tegoed verlies je wel direct na het verwijderen van je account!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
1 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Wesley (29 jaar) 27 mei 2018
Ik raad Lustplek.nl niet aan Nou daar ben ik dan godverdomme lekker mee zeg! had daar

Nou daar ben ik dan godverdomme lekker mee zeg! had daar nog best veel credits en zie ik ineens dat ze offline zijn gegaan. Lees ik nu ook dat alles fake was en voel ik mij dubbel genaaid! Nu kon ik dan wel me geld zogenaamd terug krijgen maar moet dan precies de aantal credits weten en dat weet ik niet precies. wie heeft dit probleem ook?