logo Kontlikdates.nl

Kontlikdates.nl

9
Niet tevreden over Kontlikdates.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's zijn voornamelijk geplaatst door de website zelf Not Safe!
  • Wel creditsysteem dus kosten per (verstuurd) bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • Berichten worden verstuurd en beantwoord door operators en bots Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Kontlikdates is een fake erotische datingsite die gebruik maken van door hunzelf toegevoegde neppe profielen. De berichten worden beantwoord door betaalde chat operators. Kom er achter wat de experts over kontlikdates.nl zeggen en waarom deze erotische datingsite afgeraden wordt door de experts. Zie wat de beste alternatieven zijn voor kontlikdates, met eerlijke profielen en zonder ingehuurde chat operators

Kontlikdates review

Kontlikdates is een fictieve erotische dating site met voornamelijk zelf gemodereerde fake profielen. Tevens worden de reacties verstuurd en beantwoord door ingehuurde chatoperators die veelal betaald krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Waarschijnlijk word je kort na je inschrijving overladen met veel reacties van deze fictieve profielen, waarbij het vrijwel altijd gaat om sexy dames. Daarnaast proberen de chatters achter de profielen je allemaal het idee te geven heel veel belangstelling in je te hebben en graag een afspraakje te willen regelen. Zodra je op een van deze berichtjes wil antwoorden moet je hiervoor per chatbericht betalen. Daarvoor moet je een creditpakket vooruitbetalen waardoor je minstens 10 euro een bundel moet betalen. De kosten lopen op tot de tweehonderdvijftig euro per transactie, en hoe meer je in één keer koopt hoe minder je per verstuurd bericht betaald. Vervolgens is het nooit mogelijk om echte afspraakjes te scoren, al doen ze vaak genoeg overkomen dat ze dit wel willen.

Ingeschreven op Kontlikdates.nl?

Toevallig lid van kontlikdates? Ons advies is om je daar ook gewoon profiel te verwijderen en om het beter is te proberen bij de betere alternatieven voor seks dating zonder gemodereerde leden. Bovendien hebben onze datingsite deskundigen alvast een selectie gemaakt van de beste alternatieven voor kontlikdates.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief gratis uittesten om kennis te maken met deze beste datingsite voor sexdating met echte profielen. Deze datingsites maken tevens ook nooit gebruik van betaalde chatters die je proberen om veel geld te laten betalen. Hierdoor kun je dus zelf erachter komen welke casual dating sites het meest overeen komt met waar je naar opzoek bent.

kontlikdates account verwijderen

Om je lidmaatschap op kontlikdates te verwijderen kun je het volgende doen:

  1. Als eerste moet je inloggen op account daar.
  2. Als tweede klik je op de button "Help".
  3. Ga helemaal wat naar beneden om op de link "Lidmaatschap stoppen" te klikken. (directe link "kontlikdates.nl/uitschrijven").
  4. Als laatst sturen ze je de bevestigingslink om je registratie geheel te verwijderen. Na het klikken op de link wordt je profiel meteen verwijderd.

Let op: Je kontlikdates eventuele tegoed en berichten geschiedenis gaan verloren na deze aktie!