logo Flirt-plek.nl

Flirt-plek.nl

Niet tevreden over Flirt-plek.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen zijn bijna alleen geproduceerd door deze website zelf Not Safe!
  • Wel muntensysteem en kosten per berichtje wat je wilt versturen Not Safe!
  • Vrijwel alle verstuurd door betaalde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Flirt-plek is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. flirt-plek berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts flirt-plek.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor flirt-plek zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Flirt-plek review

Flirt-plek is een neppe dating site met door hun zelf ontwikkelde fictieve profielen. Tevens worden de reacties verstuurd en beantwoord door berichten centrales die vaak een vast bedrag krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je direct na je aanmelding overrompelt met tientallen berichtjes van deze fictieve gebruikers, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om goed uitziende dames. Bovendien proberen de chatoperators je allemaal het idee te geven veel interesse in je te hebben en graag een ontmoeting te willen regelen. Wanneer je op zo'n berichten wil antwoorden moet je daarvoor per chatbericht geld. Daarvoor moet je een creditpakket vooruitbetalen waardoor je op z'n minst voor tien euro een creditpakket moet betalen. Deze bedragen lopen op tot €200,00 per transactie, en hoe grotere bundel je koopt hoe minder je betaald per bericht. Daarna is het niet mogelijk om echte dates te regelen, al wekken ze meestal de indruk dat ze dit wel willen.

Ingeschreven op flirt-plek.nl?

Dus ben je een van de leden van flirt-plek, dan is ons advies om je hier ook weer af te melden en het gewoon is te gaan proberen bij de betere alternatieven voor seks dating zonder fake gebruikers. Daarnaast hebben onze experts alvast een overzicht gemaakt met de beste alternatieven voor flirt-plek.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief helemaal gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste opties voor sexdates met echte gebruikers. Deze partijen maken tevens ook geen gebruik van chatoperators die je proberen om veel geld te laten betalen. Op deze manier kun je dus zelf erachter komen welke erotische datingsites de beste keuze is voor wat je zoekt.