logo Flirtschatjes.nl

Flirtschatjes.nl

Niet tevreden over Flirtschatjes.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen zijn voornamelijk ontwikkeld door de website zelf Not Safe!
  • Dure credits betalen per verstuurd of ontvangen berichtje Not Safe!
  • Vrijwel alle beantwoord door een chatcentrale Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Flirtschatjes is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. flirtschatjes berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts flirtschatjes.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor flirtschatjes zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Flirtschatjes review

Flirtschatjes is een fake datingwebsite met door hun zelf toegevoegde fake profielen. Daarnaast worden de conversaties verstuurd en beantwoord door chatters die veelal een vast bedrag krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Gewoonlijk word je rap na je registratie overspoeld met soms honderden berichtjes van deze gemodereerde gebruikers, waarbij het vrijwel altijd gaat om sexy dames. Daarnaast proberen ze je allemaal het idee te geven heel veel interesse in je te hebben en graag een afspraakje te willen regelen. Wanneer je op een berichten wil antwoorden moet je daarvoor per bericht betalen. Daarvoor moet je een bundel inkopen waarmee je minimaal voor 10 euro een bundel moet kopen. Deze bedragen lopen op tot en met de €200,- per creditpakket, en hoe meer je koopt des te minder je per credit moet betalen. Uiteraard is het niet mogelijk om fysieke afspraakjes te scoren, al laten ze vaak genoeg overkomen dat ze dat maar al te graag willen.

Ingeschreven op flirtschatjes.nl?

Dus ben je een van de leden van flirtschatjes, dan raden wij je aan om je hier ook per direct weer af te melden en het op je gemak te gaan proberen bij de betere alternatieven voor seks dating zonder fictieve gebruikers. Tevens hebben onze datingsite deskundigen alvast een rangschikking gemaakt met de beste alternatieven voor flirtschatjes.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief 100% gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor spannende dates met echte vrouwen. Deze datingsites maken derhalve ook nooit gebruik van chat operators om te proberen je uit te lokken om te betalen. Zodoende kun je dus zelf erachter komen welke van deze datingsites het beste alternatief is voor waar je naar opzoek bent.

flirtschatjes uitschrijven


Je flirtschatjes account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Voor de eerste stap log je in op je account.
  2. Druk in de rechter bovenhoek op het kopje "Help".
  3. wat omlaag schuift staat "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (of ga direct naar "flirtschatjes.nl/delete_account").

  4. Klik vervolgens op het kopje "Verwijder mijn profiel".
  5. Daarna krijg je de melding "weet je het zeker", druk op de "JA" button en jouw profiel wordt compleet verwijderd.

Let op: Je flirtschatjes eventuele credits ben je dan wel direct kwijt na het verwijderen van je account!