logo Buurtdates.nl

Buurtdates.nl

13
Niet tevreden over Buurtdates.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen zijn bijna alleen gemaakt door beheerders zelf Not Safe!
  • Gebruikt een credits kopen en kosten bij elk bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • Berichten verstuurd door operators en bots Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Buurtdates is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. buurtdates berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts buurtdates.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor buurtdates zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Buurtdates review

Buurtdates is een neppe dating website met door hun zelf toegevoegde fictieve profielen. Tevens worden de berichten verstuurd en beantwoord door chat operators die vaak een vergoeding krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je meteen na je aanmelding overladen met veel berichtjes van deze neppe leden, waarbij het meestal gaat om mooie vrouwen. Bovendien proberen dit soort bedrijven je allemaal de indruk te geven heel veel interesse in je te hebben en snel een date te willen regelen. Wanneer je op een chatberichten wil ingaan moet je daarvoor per chatbericht €1,- euro betalen. Daarvoor moet je een bundel inkopen waarmee je minimaal 10 euro een creditbundel moet nemen. Deze bundels lopen op tot 200 euro per creditbundel, en hoe grotere bundel je in één keer koopt des te minder je per bericht moet betalen. Daarna is het nooit mogelijk om echte dates te scoren, al laten ze bijna altijd overkomen dat ze het wel graag willen.

Ingeschreven op buurtdates.nl?

Dus ben je aangemeld op buurtdates, dan raden wij je aan om je hier ook per direct weer af te melden en om het beter is te gaan proberen bij de betere alternatieven voor seksdating zonder nep profielen. Daarnaast hebben onze experts alvast een selectie gemaakt met de beste alternatieven voor buurtdates.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste datingsite voor sex dates met echte gebruikers. Deze partijen maken tevens ook geen gebruik van chatoperators die je proberen om aan het lijntje te houden. Kortom zo kun je dus zelf erachter komen welke van deze sexdating sites de beste keuze is voor wat je zoekt.

buurtdates uitschrijven

Je buurtdates account verwijderen gaat als volgt:

  1. Om te beginnen log je daar in op de website.
  2. Daarna ga je naar "Mijn account". (of surf naar "buurtdates.nl/mijnaccount").
  3. Scroll naar beneden tot onderaan de pagina en druk op de button "account definitief verwijderen".
  4. Klik als laatst op de knop "OK" om jouw profiel direct te verwijderen.

Let op: Je buurtdates eventuele credits komen direct te vervallen hierna!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
1 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Adidas (22 jaar) 03 Jul 2018
Ik raad Buurtdates.nl niet aan Ik was al een tijd opzoek naar seks in de buurt en had mij

Ik was al een tijd opzoek naar seks in de buurt en had mij op diverse sites al snel uitgeschreven omdat ik zag dat het niet echt was. Maar buurtdates.nl hadden waarschijnlijk goede chatters in dienst. Dit had ik even niet direct door en ja dan ben je de sjaak. Vraag mij af of er een site bestaat waar je buurt dates kan vinden. Ga zeker uit van niet en ga er ook geen eurootje meer aan uitgeven