logo Flirtspot.nl

Flirtspot.nl

Niet tevreden over Flirtspot.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's worden vrijwel allemaal gemodereerd door website zelf Not Safe!
  • Veel betalen door creditsysteem en kosten bij ieder berichtje wat je wilt versturen Not Safe!
  • Vrijwel alle zowel verstuurd als beantwoord door inghuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Flirtspot is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. flirtspot berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts flirtspot.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor flirtspot zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Flirtspot review

Flirtspot is een fictieve datingwebsite met door hun zelf gemodereerde nep profielen. Tevens worden de conversaties verstuurd en beantwoord door berichten centrales die gewoonlijk een vast bedrag krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Gewoonlijk word je binnen de kortste keren na je inschrijving overrompelt met overdreven veel chatberichten van deze fictieve leden, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om aantrekkelijke dames. Niettemin proberen de chatters achter de profielen je allemaal de indruk te geven heel veel interesse in je te hebben en echt een ontmoeting te willen hebben. Wanneer je op een van die berichten wil reageren moet je hiervoor per chatbericht een bedrag betalen. Om te kunnen reageren moet je een creditpakket vooruitbetalen waarmee je minimaal tien euro credits moet aanschaffen. Deze creditpakketten lopen op tot en met de €200,- per transactie, en hoe grotere bundel je aanschaft hoe minder je betaald per bericht. Echter is het nooit mogelijk om echte ontmoetingen te krijgen, al zeggen ze veelal dat ze dat juist wel willen.

Ingeschreven op flirtspot.nl?

Dus ben je lid van flirtspot, dan raden wij je aan om je hier ook per direct weer uit te schrijven en om het gewoon te proberen bij de betrouwbaardere website voor sex dating zonder gemodereerde leden. Daarnaast hebben onze datingsite deskundigen alvast een selectie gemaakt van de beste alternatieven voor flirtspot.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief kosteloos uittesten om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor spannende dates met echte dames. Deze partijen maken tevens ook nooit gebruik van chatoperators om te proberen je credits te laten aanschaffen. Zodoende kun je er zelf achter komen welke van deze erotische datingwebsites het meest overeen komt met waar je naar opzoek bent.

flirtspot uitschrijven

Je flirtspot account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Om te beginnen log je daar in op je account.
  2. Vervolgens ga je naar "Mijn account". (of ga direct naar "flirtspot.nl/mijnaccount").
  3. Ga helemaal naar beneden tot onderaan de pagina en druk op de knop "account definitief verwijderen".
  4. Druk als laatst op "OK" om jouw account te laten verwijderen.

Let op: Je flirtspot eventuele credits komen direct te vervallen na het verwijderen van je profiel!