logo Flirtweb.nl

Flirtweb.nl

Niet tevreden over Flirtweb.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts worden vrijwel allemaal gemodereerd door de beheerders zelf Not Safe!
  • Veel betalen voor ieder verstuurd of ontvangen berichtje Not Safe!
  • Vrijwel alle zowel verstuurd als beantwoord door chatoperators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Flirtweb is een fictieve casual datingsite dat gebruik maakt van door hunzelf aangemaakte neppe profielen. Ook worden berichtjes beantwoord door betaalde berichten centrales. Lees wat onze experts over flirtweb.nl zeggen en waarom deze erotische datingwebsite wordt afgeraden door SafeDate. Ontdek wat de beste alternatieven zijn voor flirtweb, met eerlijke profielen en zonder ingehuurde berichten centrales

Flirtweb review

Flirtweb is een fake dating site met zelf gemodereerde fictieve profielen. Daarbij worden de berichtjes verstuurd en beantwoord door eigen chatoperators die veelal betaald krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Vaak word je rap na je inschrijving overspoeld met tig tallen reacties van deze gemodereerde leden, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om knappe vrouwen. Daarnaast proberen de chatoperators je allemaal de indruk te geven heel veel belangstelling in je te hebben en graag een date te willen regelen. Wanneer je op een berichten wil reageren moet je hiervoor per bericht meer dan één euro betalen. Om te kunnen reageren moet je een creditpakket vooruitbetalen waarmee je minstens voor tien euro credits moet kopen. Deze bedragen lopen op tot en met de €250,- per creditbundel, en hoe hoger je aanschaft hoe minder je hoeft te betalen. Echter is het niet mogelijk om echte dates te hebben, al zeggen ze veelal dat ze het juist wel willen.

Ingeschreven op Flirtweb.nl?

Toevallig een van de leden van flirtweb? Wij adviseren je om je daar ook meteen af te melden en het eens te gaan proberen bij de betere website voor seksdating zonder gemodereerde leden. Uiteraard hebben onze experts alvast een rangschikking gemaakt met de beste alternatieven voor flirtweb.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief vrijblijvend gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor spannende afspraakjes met echte profielen. Deze aanbieders maken tevens ook geen gebruik van chatoperators die je proberen om berichten tegoed te laten aanschaffen. Zodoende kun je er zelf achter komen welke van deze casual dating websites het beste alternatief is voor jou.

flirtweb account verwijderen

Om je registratie op flirtweb te verwijderen moet je de volgende stappen uitvoeren:

  1. Als eerste moet je inloggen op de website daar.
  2. Als tweede druk je op de button "Help".
  3. Scroll een beetje naar beneden om op de link "Lidmaatschap stoppen" te drukken. (directe link "flirtweb.nl/uitschrijven").
  4. Als laatst sturen ze je de bevestigingslink om je registratie direct te verwijderen. Na het klikken op de link wordt jouw profiel officieel verwijderd.

Let op: Je flirtweb eventuele contact punten en berichtjes ben je wel kwijt na deze aktie!