logo Dateprikbord.nl

Dateprikbord.nl

Niet tevreden over Dateprikbord.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen zijn vrijwel allemaal aangemaakt door beheerders zelf Not Safe!
  • Commissie betalen bij elk verstuurd bericht Not Safe!
  • Alle berichten worden beantwoord door een chatcentrale Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Dateprikbord is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. dateprikbord berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts dateprikbord.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor dateprikbord zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Dateprikbord review

Dateprikbord is een fictieve datingsite met door hun zelf gemaakte fictieve profielen. Daarnaast worden alle reacties verstuurd en beantwoord door berichten centrales die vaak een vast bedrag krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Vaak word je binnen de kortste keren na je aanmelding overrompelt met soms honderden berichten van deze fictieve gebruikers, waarbij het meestal gaat om aantrekkelijke vrouwen. Daarnaast proberen de chatters achter de profielen je allemaal het gevoel te geven veel interesse in je te hebben en echt een ontmoeting te willen hebben. Wanneer je op een van die chatberichten wil ingaan moet je daarvoor per bericht meer dan één euro betalen. Voordat je kunt reageren moet je een credit bundel aanschaffen waardoor je op z'n minst voor tien euro een creditpakket moet betalen. Deze bundels lopen op tot en met de €200,- per creditpakket, en hoe meer je koopt des te minder je per credit moet betalen. Echter is het bij al deze profielen nooit mogelijk om offline afspraakjes te regelen, al doen ze vaak overkomen dat ze dat wel willen.

Ingeschreven op dateprikbord.nl?

Dus ben je een van de leden van dateprikbord, dan is ons advies om je hier ook per direct weer uit te schrijven en om het beter is te proberen bij de betere aanbieders voor seksdating zonder fictieve gebruikers. Uiteraard hebben onze experts alvast een rangschikking gemaakt van de beste alternatieven voor dateprikbord.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste opties voor sex dates met echte gebruikers. Deze aanbieders maken derhalve ook geen gebruik van chat operators om te proberen je uit te lokken om te betalen. Hierdoor kun je er dus erachter komen welke erotische datingwebsites het beste alternatief is voor waar je naar opzoek bent.

dateprikbord account verwijderen

Je dateprikbord account verwijderen gaat als volgt:

  1. Als eerste log je daar in op je account.
  2. Daarna ga je naar "Mijn account". (of ga direct naar "dateprikbord.nl/mijnaccount").
  3. Scroll naar beneden tot onderaan de pagina en klik op de knop "account definitief verwijderen".
  4. Druk als laatst op de "OK" knop om jouw profiel direct te laten verwijderen.

Let op: Je dateprikbord eventuele tegoed komen direct te vervallen na het verwijderen van je account!