logo Klapjescontact.nl

Klapjescontact.nl

13
Niet tevreden over Klapjescontact.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's zijn vrijwel allemaal gemodereerd door de site zelf Not Safe!
  • Dure credits betalen per verstuurd berichtje Not Safe!
  • Alle berichten worden verstuurd door robots of operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Klapjescontact is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profielen. klapjescontact berichten worden beantwoord door ingehuurde chatoperator. Lees waarom onze experts klapjescontact.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor klapjescontact zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Klapjescontact review

klapjescontact.nl is een erotische dating site die gebruik maakt van door hun zelf gemodereerde fake leden. Dit vermelden ze onderaan de website verborgen in de moeilijk zichtbare tekst. Zo vermelden ze: "De profielen op klapjescontact zijn fake, fysieke afspraken zijn niet mogelijk". Voor het versturen van chatberichten moet je geld betalen per chatbericht. Daarbij worden berichtjes die je krijgt automatisch verstuurd door een soort robot. Wanneer je vervolgens daarop reageerd wordt het chatbericht beantwoord door een betaalde chatter. Deze chatoprators krijgen vaak een commissie per chatbericht dat ze versturen of ontvangen. Meestal word je binnen de kortste keren na het aanmelden overvallen door soms honderden chat berichtjes van zelf gecreëerde profielen. Tevens gaat het in bijna alle gevallen om mooie vrouwen.

Niettemin proberen deze profielen je de voorbeelding te geven interesse in je te hebben, en daarbij een ontmoeting in de planning. Natuurlijk is het hebben van offline dates niet mogelijk is! De prijzen voor het beantwoorden van berichten zijn minimaal €0,75 per bericht. Om te kunnen reageren moet je dan wel een creditpakket vooruitbetalen van op z'n minst €74,99. Anderzijds betaal je al gemakkelijk meer dan één euro per chatbericht. Daarna is het niet mogelijk om echte afspraakjes te scoren met de profielen van klapjescontact. Al wekken ze bijna altijd de indruk dat ze juist wel willen afspreken. Toch hebben deze chat oprators als doel om jou zo lang mogelijk je te laten betalen voor credits.

Ingeschreven op klapjescontact.nl?

Ben jij een van de profielen op klapjescontact, dan adviseren onze experts om je daar ook gewoon weer uit te schrijven. Bovendien zijn er wel betere datingsites waar je wel echte casual dates kunt vinden. Uiteraard hebben onze experts alvast een rangschikking gemaakt en uit meer dan 3000 casual dating sites de beste alternatieven voor klapjescontact.nl gevonden. Vanzelfsprekend maken deze partijen geen gebruik van neppe profielen of betaalde chatters. Bovendien kun je zelf ieder alternatief 100% gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste opties voor sex dates met echte vrouwen.

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Glen (18 jaar) 09 Jul 2018
Ik raad Klapjescontact.nl niet aan Ik ben glen en geef deze prutsers van klapjescontact de

Ik ben glen en geef deze prutsers van klapjescontact de meest slechte beoordeling. Het zijn ook allemaal korte nietszeggende berichtjes die er worden verstuurd. Ik heb geprobeerd om tegelijk met een ander 'profiel online te zijn, zodat we samen konden samen konden chatten. Maar op de vraag wanneer zij online kon zijn voor mij kreeg ik nooit antwoord van haar. Kreeg wel een een berichtje van haar, terwijl ik online was maar dat was alles. Toen ik echter wilde reageren was ze alweer verdwenen en volgens mij kon ze zien dat ik online was.Van een ander profiel kreeg ik nooit antwoord op persoonlijke vragen. En de vrouwen die ik aansprak woonde allemaal bij mij in de buurt. Da's alleen al gek! Maar al met al is het logisch dat alle profielen nep zijn.Op de website staat in kleine lettertjes: "chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Met deze fictieve profielen zijn fysieke afspraken niet mogelijk''Dus ik ben eigenlijk opgelicht kan je zeggen. Ik ben naar hun website toe gelokt door hun reclame die mij iets anders liet geloven.