Screenshot van Smssexcontacten.nl

Smssexcontacten.nl

Laatst bijgewerkt op 25 juli 2021
Bezoek website
  • De profielen zijn voornamelijk gemaakt door de site zelf Not Safe!
  • Veel geld betalen per verstuurd bericht Not Safe!
  • Vrijwel alle beantwoord door operators en bots Not Safe!

Smssexcontacten is een seks dating site met neppe profielen. Daarbij worden de berichtjes beantwoord door eigen chat operators. Ondervind wat experts van smssexcontacten.nl vinden en waarom deze datingwebsite afgeraden wordt door ons. Onderzoek wat de betrouwbare datingsite zijn met echte profielen en zonder chatoperators

smssexcontacten review

smssexcontacten is een erotische datingsite dat gebruik maakt van fake profielen die door hen zelf zijn ontwikkeld. De berichten op je account worden bijna altijd beantwoord en verstuurd door eigen chatters die daarvoor een commissie over hun berichten ontvangen. Deze chatoperators zijn getraind om een gesprek zo lang als mogelijk tot stand te kunnen houden, want wanneer je op zo een berichtje wilt ingaan moet je hiervoor een vergoeding betalen per bericht dat je verstuurd. Daarnaast moet je vaak direct een hele bundel inkopen van minstens meer dan €17,- tot wel bijna 220 euro per creditbundel. Hoe prijziger het aankoop bedrag des te lager de kosten per credtis. Daarentegen betaal je bij de hoogste creditbundel als nog gewoon tenminste €1,10 per bericht dat je verstuurd. Bij de meest voordelige creditbundel betaal je zomaar al € 1,75 per berichtje. Jammer genoeg is het bij alle profielen onmogelijk om echte afspraakjes te hebben al beweren ze vaak genoeg dat het wel gewoon kan.

Ingeschreven op Smssexcontacten.nl?

Toevallig een van de profielen op smssexcontacten? Wij raden je aan om je ook profiel te verwijderen en het gewoon is te gaan proberen bij de betere alternatieven voor seksdating zonder gemodereerde profielen. Bovendien hebben experts alvast een overzicht gemaakt met de beste alternatieven voor smssexcontacten.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief kosteloos uittesten om kennis te maken met deze beste opties voor spannende dates met echte gebruikers. Deze datingsites maken derhalve ook nooit gebruik van chatoperators om te proberen je geld af te troggelen. Zodoende kun je er zelf achter komen welke van deze datingsites het beste alternatief is voor wat je zoekt.

smssexcontacten account verwijderen

Vaak maken dit soort datingsites het de leden zo gecompliceerd mogelijk om je account te verwijderen. Daarentegen wisten de datingexperts de makkelijke methode te vinden om je smssexcontactenprofiel te verwijderen. Je smssexcontacten profiel verwijderen doe je als volgt:

  1. Om te beginnen moet je zijn ingelogd op de website.
  2. Vervolgens ga je naar de directe link: "http://smssexcontacten.nl/userExtra/deactivate".
  3. Vul je email adres en wachtwoord in en geef een reden voor afmelding.
  4. Druk op de button "Afmelden" om je lidmaatschap stop te zetten
  5. Belangrijk! Hierna vragen ze toestemming om jouw email adres te bewaren om je zodoende later alsnog te kunnen emaillen. Druk op de knop "ANNULEREN" om jouw account +email adres gegevens compleet te laten verwijderen uit hun bestand.

Let op: Je smssexcontacten eventuele contact punten en berichtjes komen direct te vervallen na het deactiveren van je account!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Reggy (75 jaar) 29 mei 2019
Ik raad Smssexcontacten.nl niet aan Ik wil je nummer om je te sms'en daar gaat de hele

Ik wil je nummer om je te sms'en daar gaat de hele pagina over! ik heb zat credit gekocht het is bijna hetzelfde alleen kost me geen fortuin

auteur van de beoordeling
Teon (63 jaar) 17 mei 2019
Ik raad Smssexcontacten.nl niet aan Ik wil contact over de telefoon ik betaalde zelfs goed

Ik wil contact over de telefoon ik betaalde zelfs goed voor haar nummer maar ik kwam erachter dat buiten betalen voor een chat om niks mogelijk is.

auteur van de beoordeling
Nik (37 jaar) 8 mei 2019
Ik raad Smssexcontacten.nl niet aan Ik heb nog nooit een nummer gehad om een sms te versturen

Ik heb nog nooit een nummer gehad om een sms te versturen voor sexcontacten.

auteur van de beoordeling
Xavier (36 jaar) 25 april 2019
Ik raad Smssexcontacten.nl niet aan Je kan helemaal niet met vrouwen in contact komen die

Je kan helemaal niet met vrouwen in contact komen die nummers willen uitwisselen om een sms te versturen. Als je een nummer vraagt dan begint de hele poespas