logo Iflirten.nl

Iflirten.nl

Niet tevreden over Iflirten.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen zijn vrijwel allemaal gemaakt door de site zelf Not Safe!
  • Veel geld betalen voor ieder verstuurd of ontvangen berichtje Not Safe!
  • Berichten zowel verstuurd als beantwoord door een chatcentrale Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Iflirten is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. iflirten berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts iflirten.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor iflirten zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Iflirten review

Iflirten is een neppe dating website met door hun zelf gemodereerde nep profielen. Daarnaast worden alle reacties verstuurd en beantwoord door chat operators die over het algemeen een commissie krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Meestal word je direct na je inschrijving overrompelt met vele berichten van deze neppe gebruikers, waarbij het vrijwel altijd gaat om vrouwen. Niettemin proberen dit soort bedrijven je allemaal het idee te geven erg veel belangstelling in je te hebben en echt een ontmoeting te willen regelen. Wanneer je op zo'n chatberichten wil ingaan moet je daarvoor per chatbericht een vergoeding. Om te kunnen reageren moet je een creditpakket vooruitbetalen waarmee je minimaal voor tien euro een creditbundel moet aanschaffen. Deze creditpakketten lopen op tot 200 euro per transactie, en hoe grotere bundel je koopt des te minder je per credit moet betalen. Desondanks is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om offline afspraakjes te regelen, al doen ze vaak genoeg overkomen dat ze dat wel willen.

Ingeschreven op iflirten.nl?

Dus ben je een van de leden van iflirten, dan is ons advies om je hier ook per direct weer af te melden en het eens te gaan proberen bij de betere aanbieders voor erotische dating met echte profielen. Tevens hebben onze experts alvast een overzicht gemaakt van de beste alternatieven voor iflirten.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste opties voor sex dates met echte profielen. Deze datingsites maken derhalve ook geen gebruik van chatoperators die je proberen om geld af te troggelen. Hierdoor kun je er zelf achter komen welke erotische datingsites de beste keuze is voor waar je naar opzoek bent.

iflirten uitschrijven


Je iflirten account verwijderen doe je als volgt:

  1. Als eerste stap log je in op de website.
  2. Klik rechtsbovenin op het kopje "Help".
  3. wat omlaag schuift staat "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (directe link "iflirten.nl/delete_account").

  4. Druk daarna op het kopje "Verwijder mijn profiel".
  5. Daarna krijg je de tekst "weet je het zeker", druk op "JA" en jouw profiel wordt meteen verwijderd.

Let op: Je iflirten eventuele credits komen direct te vervallen hierna!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Amir (40 jaar) 17 mei 2019
Ik raad Iflirten.nl niet aan Bij een flirt blijft het met op de site want hoeveel je

Bij een flirt blijft het met op de site want hoeveel je ook wilt dokken afspreken doen ze niet!