logo Flirtapp.nl

Flirtapp.nl

Niet tevreden over Flirtapp.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen worden voornamelijk aangemaakt door de website zelf Not Safe!
  • Gebruikt een muntensysteem en kosten bij ieder berichtje wat je verstuurd Not Safe!
  • Berichten zowel verstuurd als beantwoord door robots of operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Flirtapp is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. flirtapp berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts flirtapp.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor flirtapp zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Flirtapp review

Flirtapp is een fictieve dating website met door hun zelf toegevoegde fake profielen. Daarbij worden alle berichtjes verstuurd en beantwoord door chatters die veelal een commissie krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Gewoonlijk word je kort na je aanmelding overrompelt met soms honderden reacties van deze gemodereerde leden, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om knappe meiden. Daarnaast proberen de chatoperators je allemaal de indruk te geven erg veel belangstelling in je te hebben en echt een ontmoeting te willen hebben. Wanneer je op een berichten wil ingaan moet je hiervoor per bericht €1,- euro betalen. Om te kunnen reageren moet je credits kopen waarmee je minimaal tien euro een creditpakket moet inkopen. Deze creditpakketten lopen op tot 200 euro per creditbundel, en hoe grotere bundel je koopt hoe minder je per verstuurd bericht betaald. Desondanks is het niet mogelijk om offline afspraakjes te krijgen, al zeggen ze vaak dat ze dat heel graag willen.

Ingeschreven op flirtapp.nl?

Dus ben je aangemeld op flirtapp, dan raden wij je aan om je hier ook gewoon weer af te melden en het op je gemak te gaan proberen bij de betere alternatieven voor sex dating zonder nep profielen. Uiteraard hebben experts alvast een selectie gemaakt van de beste alternatieven voor flirtapp.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste opties voor sex afspraakjes met echte profielen. Deze partijen maken derhalve ook nooit gebruik van chatoperators om te proberen je aan het lijntje te houden. Hierdoor kun je dus zelf erachter komen welke datingwebsites het meest overeen komt met waar je naar opzoek bent.

flirtapp account verwijderen

Je flirtapp account verwijderen doe je als volgt:

  1. Als eerste stap log je in op de website.
  2. Daarna ga je naar "Wijzig account". (of ga direct naar "flirtapp.nl/account").
  3. Ga naar beneden tot onderaan de pagina en druk op de knop "account definitief verwijderen".
  4. Klik als laatst op de "OK" button om jouw profiel compleet te verwijderen.

Let op: Je flirtapp eventuele tegoed ben je wel kwijt na het verwijderen van je account!