logo Erodaten.nl

Erodaten.nl

Niet tevreden over Erodaten.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen zijn vrijwel allemaal gegenereerd door de website zelf Not Safe!
  • Veel betalen door credits dus kosten bij ieder (verstuurd) bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • Berichten worden verstuurd en beantwoord door betaalde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Erodaten is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. erodaten berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts erodaten.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor erodaten zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Erodaten review

Erodaten is een fictieve dating site met door hun zelf ontwikkelde nep profielen. Daarnaast worden alle reacties verstuurd en beantwoord door berichten centrales die over het algemeen een vast bedrag krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Vaak word je kort na je aanmelding overladen met soms honderden chatberichten van deze fake gebruikers, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om goed uitziende dames. Daarnaast proberen de chatters achter de profielen je allemaal de indruk te geven erg veel belangstelling in je te hebben en echt een afspraakje te willen plannen. Zodra je op een van deze berichtjes wil ingaan moet je daarvoor per chatbericht geld. Om te kunnen reageren moet je credits vooruitbetalen waardoor je op z'n minst 10 euro een creditpakket moet aanschaffen. Deze prijzen lopen op tot 200 euro per transactie, en hoe grotere bundel je aanschaft des te minder je hoeft te betalen. Vervolgens is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om fysieke afspraakjes te krijgen, al laten ze vaak genoeg overkomen dat ze het juist wel willen.

Ingeschreven op erodaten.nl?

Dus ben je een van de gebruikers van erodaten, dan raden wij je aan om je hier ook gewoon weer uit te schrijven en om het beter te proberen bij de betrouwbaardere alternatieven voor erotische dating zonder fake profielen. Uiteraard hebben onze datingsite deskundigen alvast een selectie gemaakt van de beste alternatieven voor erodaten.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief kosteloos uitproberen om kennis te maken met deze beste datingsite voor sexdates met echte profielen. Deze datingsites maken tevens ook nooit gebruik van chatoperators die je proberen om een creditbundel te laten kopen. Zodoende kun je erachter komen welke van deze erotische datingsites het meest overeen komt met waar je naar opzoek bent.

erodaten uitschrijven


Je erodaten account verwijderen doe je als volgt:

  1. Als eerste stap log je in op je account.
  2. Druk rechtsboven in de hoek op de link "Help".
  3. Onderaan het menu wat omlaag komt vind je "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (of ga direct naar "erodaten.nl/delete_account").

  4. Druk daarna op de button "Verwijder mijn profiel".
  5. Als laatste krijg je de vraag "weet je het zeker", druk op de "JA" knop en jouw account wordt meteen verwijderd.

Let op: Je erodaten eventuele credits komen direct te vervallen na deze aktie!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
1 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Jeff80 (39 jaar) 10 mei 2019
Ik raad Erodaten.nl niet aan ik snap er helemaal niks van ben met zoveel dames aan het

ik snap er helemaal niks van ben met zoveel dames aan het chatten. en ik ben zeker niet de lelijkste. maar is er dan niemand die gewoon wil afspreken dan alleen maar chatten???