logo Geheimesmcontacten.nl

Geheimesmcontacten.nl

Niet tevreden over Geheimesmcontacten.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's zijn vrijwel allemaal ontwikkeld door de site zelf Not Safe!
  • Commissie betalen per verstuurd bericht Not Safe!
  • De berichten worden verstuurd door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Geheimesmcontacten is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profielen. geheimesmcontacten berichten worden beantwoord door betaalde chatter. Lees waarom onze experts geheimesmcontacten.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor geheimesmcontacten zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Geheimesmcontacten review

geheimesmcontacten.nl is een erotisch dating platform die gebruik maakt van zelf aangemaakte fake profielen. Dit wordt tevens vermeldt onderaan de pagina weggestopt in de slecht zichbare tekst. Zo schrijven ze: "De profielen op geheimesmcontacten zijn nep, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk". Bij het versturen van chat berichten moet je een vergoeding betalen per berichtje. Daarnaast worden alle chats die je binnen krijgt automatisch verstuurd door chat operators. Zodra je hierop reageerd wordt het chatbericht gevoerd met een betaalde chat operator. Deze chatoprators krijgen gewoonlijk een vast bedrag per berichtje dat ze versturen. Vaak word je kort na de registratie overvallen door tig tallen chat verzoeken van deze zelf gecreëerde leden. Tevens gaat het vrijwel altijd om aanlokkelijke vrouwen.

Niettemin proberen dit soort bedrijven je de voorbeelding te geven interesse in je te hebben, al dan niet met een ontmoeting in de planning. Natuurlijk is het hebben van "real life" afspraakjes niet mogelijk is! De prijzen voor het beantwoorden en versturen van chatberichten zijn ten minste €0,75 per chatbericht. Voordat je kunt reageren moet je dan wel eerst een bundel aanschaffen van ten minste €74,99. Anders betaal je al snel €1,- euro per berichtje. Uiteraard is het niet mogelijk om fysieke dates te regelen met de profielen op geheimesmcontacten. Al beweren ze bijna altijd dat ze juist graag willen afspreken. Daarentegen hebben zij als doel om je zo lang als het kan je te laten betalen voor credits.

Ingeschreven op geheimesmcontacten.nl?

Heb je je al geregistreerd op geheimesmcontacten, dan raden wij je aan om je daar ook direct weer af te melden. Daarentegen bestaan er wel goedkopere opties waar je wel echte erotische dates kunt scoren. Uiteraard hebben experts alvast een overzicht gemaakt en uit meer dan 2500 erotisch dating platforms de beste alternatieven voor geheimesmcontacten.nl geselecteerd. Volgens onze experts maken deze aanbieders geen gebruik van neppe profielen of chatoperators. Bovendien mag je zelf ieder alternatief helemaal gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste alternatieven voor sexdates met echte profielen.