logo Helmonddating.nl

Helmonddating.nl

9
Niet tevreden over Helmonddating.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's worden bijna alleen ontwikkeld door de site zelf Not Safe!
  • Wel muntensysteem en kosten bij elk bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • Vrijwel alle verstuurd en beantwoord door inghuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Helmonddating is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. helmonddating berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts helmonddating.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor helmonddating zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Helmonddating review

Helmonddating is een fictieve dating website met door hun zelf gecreëerde nep profielen. Tevens worden alle conversaties verstuurd en beantwoord door berichten centrales die gewoonlijk een commissie krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Waarschijnlijk word je rap na je aanmelding overspoeld met tig tallen berichtjes van deze neppe gebruikers, waarbij het vrijwel altijd gaat om vrouwen. Daarnaast proberen ze je allemaal het gevoel te geven veel interesse in je te hebben en snel een date te willen hebben. Wanneer je op zo'n chatberichten wil reageren moet je hiervoor per chatbericht een vergoeding. Voordat je kunt reageren moet je een credit bundel kopen waarmee je minimaal voor tien euro een bundel moet betalen. Deze bedragen lopen op tot de twee honderd euro per transactie, en hoe grotere bundel je betaald des te minder je betaald per bericht. Echter is het bij al deze profielen niet mogelijk om echte ontmoetingen te scoren, al zeggen ze vaak dat ze dit juist graag willen.

Ingeschreven op helmonddating.nl?

Dus ben je een van de gebruikers van helmonddating, dan is ons advies om je hier ook gewoon weer uit te schrijven en het gewoon is te proberen bij de betere aanbieders voor erotische dating zonder fake profielen. Bovendien hebben onze experts alvast een selectie gemaakt van de beste alternatieven voor helmonddating.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief kosteloos uittesten om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor sex dates met echte vrouwen. Deze datingsites maken derhalve ook geen gebruik van chat operators die je proberen om aan het lijntje te houden. Kortom zo kun je erachter komen welke casual dating sites het beste aansluit bij wat je zoekt.

helmonddating uitschrijven

Je helmonddating account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Als eerste log je daar in op je account.
  2. Daarna ga je naar "Mijn account". (directe link "helmonddating.nl/mijnaccount").
  3. Scroll naar beneden tot onderaan de pagina en klik op de button "account definitief verwijderen".
  4. Druk als laatst op de "OK" button om jouw account meteen te laten verwijderen.

Let op: Je helmonddating eventuele tegoed vervallen direct na het deactiveren van je account!