logo Geilcontact.nl

Geilcontact.nl

Niet tevreden over Geilcontact.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen zijn bijna alleen gemodereerd door de website zelf Not Safe!
  • Veel geld betalen per verstuurd bericht Not Safe!
  • Berichten beantwoord door ingehuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Geilcontact is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. geilcontact berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts geilcontact.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor geilcontact zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Geilcontact review

Geilcontact is een fictieve datingwebsite met door hun zelf gemodereerde fake profielen. Daarbij worden de berichtjes verstuurd en beantwoord door berichten centrales die gewoonlijk betaald krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Vaak word je binnen de kortste keren na je aanmelding overladen met soms honderden reacties van deze fictieve profielen, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om mooie vrouwen. Bovendien proberen de chatoperators je allemaal het idee te geven erg veel belangstelling in je te hebben en snel een date te willen plannen. Zodra je op een van die chatberichten wil ingaan moet je daarvoor per bericht geld. Voordat je kunt reageren moet je credits kopen waardoor je ten minste voor tien euro een bundel moet aanschaffen. Deze creditpakketten lopen op tot 200 euro per transactie, en hoe hoger je betaald des te minder je betaald per bericht. Vervolgens is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om fysieke dates te krijgen, al zeggen ze in de meeste gevallen dat ze dat juist wel willen.

Ingeschreven op geilcontact.nl?

Dus ben je aangemeld op geilcontact, dan is ons advies om je hier ook meteen weer af te melden en het op je gemak te gaan proberen bij de betere aanbieders voor erotische dating zonder fake leden. Daarnaast hebben experts alvast een selectie gemaakt met de beste alternatieven voor geilcontact.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief helemaal gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste opties voor sex dates met echte gebruikers. Deze datingsites maken tevens ook geen gebruik van chatoperators die je proberen om veel geld te laten betalen. Kortom zo kun je er zelf achter komen welke van deze datingsites het beste alternatief is voor jou.

geilcontact uitschrijven

Je geilcontact account verwijderen gaat als volgt:

  1. Als eerste log je daar in op je account.
  2. Vervolgens ga je naar "Mijn account". (directe link "geilcontact.nl/mijnaccount").
  3. Scroll naar beneden tot onderaan de pagina en druk op de button "account definitief verwijderen".
  4. Klik als laatst op de knop "OK" om jouw account compleet te verwijderen.

Let op: Je geilcontact eventuele tegoed raak je wel na deze aktie!