logo 50plusseksdate.nl

50plusseksdate.nl

9
Niet tevreden over 50plusseksdate.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts worden vrijwel allemaal aangemaakt door de website zelf Not Safe!
  • Credits betalen per verstuurd berichtje Not Safe!
  • Alle berichten worden verstuurd door ingehuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

50plusseksdate is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profielen. 50plusseksdate berichten worden beantwoord door betaalde berichten centrale. Lees waarom onze experts 50plusseksdate.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor 50plusseksdate zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

50plusseksdate review

50plusseksdate.nl is een casual dating site die uitsluitend gebruik maakt van zelf gemodereerde nep members. Dit wordt getoond in de footer de pagina verstopt in de slecht zichbare tekst. Zo zeggen ze: "De profielen op 50plusseksdate zijn fake, fysieke afspraken zijn niet mogelijk". Bij het beantworden van berichtjes moet je geld betalen per chatbericht. Tevens worden alle berichten die je ontvangt systematisch verstuurd door de site zelf. Wanneer je vervolgens hierop in gaat wordt het berichtje gevoerd met een chatoperator. Deze chatters krijgen vaak een vaste vergoeding per chatbericht dat ze ontvangen of versturen. Waarschijnlijk word je binnen een paar minuten na de inschrijving overdonderd door tig tallen reacties van dit soort neppe gebruikers. Tevens gaat het bijna altijd om aanlokkelijke vrouwen.

Daarnaast proberen ze je de voorbeelding te geven heel veel belangstelling in je te hebben, al dan niet met een afspraakje in . Uiteraard is het hebben van fysieke afspraakjes niet mogelijk is! De kosten voor het beantwoorden en versturen van chat berichten zijn op zijn goedkoopst 0,75 euro per bericht. Voordat je kunt reageren moet je dan wel een bundel aanschaffen van €74,99. Anderzijds betaal je al gauw €1,- euro per bericht. Daarna is het bij al deze profielen nooit mogelijk om fysieke dates te regelen met de leden op 50plusseksdate. Al wekken ze in de meeste gevallen de indruk dat ze wel je in het echt te willen zien. Toch hebben deze chatters als doel om je zo lang als het lukt je te laten betalen voor credits.

Ingeschreven op 50plusseksdate.nl?

Ben je een van de gebruikers van 50plusseksdate, dan is ons advies om je daar ook meteen weer uit te schrijven. Bovendien zijn er wel goedkopere datingsites waar je wel echte erotische dates kunt regelen. Tevens hebben experts alvast een lijst gemaakt en uit duizenden sex date platformen de beste alternatieven voor 50plusseksdate.nl geselecteerd. Vanzelfsprekend maken deze datingsites nooit gebruik van neppe profielen of betaalde chatters. Bovendien kun je zelf ieder alternatief kosteloos uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor sex dating met echte vrouwen.