logo Clubsandswitch.nl

Clubsandswitch.nl

Niet tevreden over Clubsandswitch.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts zijn vrijwel allemaal beheerd door de website zelf Not Safe!
  • Hoge kosten betalen voor ieder verstuurd of ontvangen berichtje Not Safe!
  • De berichten worden verstuurd door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Clubsandswitch is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. clubsandswitch berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts clubsandswitch.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor clubsandswitch zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Clubsandswitch review

Clubsandswitch is een fake dating site met door hun zelf gecreëerde fictieve profielen. Daarbij worden de berichten verstuurd en beantwoord door berichten centrales die vaak een commissie krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Waarschijnlijk word je binnen de kortste keren na je inschrijving overladen met vele chatberichten van deze fictieve leden, waarbij het meestal gaat om goed uitziende vrouwen. Bovendien proberen de chatoperators je allemaal de indruk te geven heel veel belangstelling in je te hebben en echt een date te willen regelen. Zodra je op een chatberichten wil antwoorden moet je hiervoor per chatbericht een bedrag betalen. Om te kunnen reageren moet je een credit bundel aanschaffen waardoor je ten minste voor 10 euro een bundel moet kopen. Deze prijzen lopen op tot en met de €200,- per creditpakket, en hoe hoger je koopt hoe minder je per berichtje betaald. Desondanks is het bij al deze profielen niet mogelijk om echte afspraakjes te krijgen, al laten ze veelal overkomen dat ze het heel graag willen.

Ingeschreven op clubsandswitch.nl?

Dus ben je een van de leden van clubsandswitch, dan is ons advies om je hier ook meteen weer uit te schrijven en het gewoon is te gaan proberen bij de betere website voor erotische dating zonder gemodereerde profielen. Daarnaast hebben experts alvast een rangschikking gemaakt van de beste alternatieven voor clubsandswitch.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief helemaal gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste opties voor sex dates met echte dames. Deze partijen maken derhalve ook nooit gebruik van betaalde chatters om te proberen je veel geld te laten betalen. Kortom zo kun je erachter komen welke van deze erotische datingsites het meest overeen komt met waar je naar opzoek bent.

clubsandswitch uitschrijven


Je clubsandswitch account verwijderen doe je als volgt:

  1. Voor de eerste stap log je in op je account.
  2. Klik rechtsbovenin op de link "Help".
  3. Onderin het menu wat omlaag schuift staat "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (directe link "clubsandswitch.nl/delete_account").

  4. Klik vervolgens op de button "Verwijder mijn profiel".
  5. Als laatste krijg je de tekst "weet je het zeker", druk op de knop "JA" en jouw profiel wordt permanent verwijderd.

Let op: Je clubsandswitch eventuele tegoed verlies je wel direct na het verwijderen van je profiel!