logo Instabanga.com

Instabanga.com

Niet tevreden over Instabanga.com? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's zijn vrijwel allemaal geproduceerd door beheerders zelf Not Safe!
  • Dure credits betalen voor ieder verstuurd of ontvangen berichtje Not Safe!
  • De berichten worden zowel verstuurd als beantwoord door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Instabanga-com is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profielen. instabanga-com berichten worden beantwoord door betaalde chat operator. Lees waarom onze experts instabanga.com afraden en zie wat de betere alternatieven voor instabanga-com zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Instabanga-com review

instabanga.com is een seksdating site dat gebruik maakt van door hun zelf gemaakte fictieve gebruikers. Dit benoemen ze aan de onderkant van hun website verstopt in de kleine letters. Zo schrijven ze: "De profielen op instabanga-com zijn nep, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk". Bij het beantworden van berichten moet je betalen per berichtje. Daarbij worden de chats die je ontvangt systematisch verstuurd door hun eigen syteem. Zodra je daarop reageerd wordt dit berichtje beantwoord door een betaalde chatoperator. Deze chatters krijgen over het algemeen een vast bedrag per berichtje dat ze versturen of ontvangen. Daarnaast word je binnen een paar minuten na het aanmelden overdonderd door soms honderden berichtjes van fictieve gebruikers. Hierbij gaat het vooral om aanlokkelijke vrouwen.

Daarnaast proberen de chatoperators je de voorbeelding te geven interesse in je te hebben, al dan niet met een date in het vooruitzicht. Uiteraard is het hebben van "real life" afspraakjes niet mogelijk is! De kosten voor het versturen van chat berichten zijn minimaal 0,75 euro per bericht. Voordat je kunt reageren moet je dan wel gelijk een creditpakket vooruitbetalen van minstens €74,99. Anders kost het je al snel één euro per berichtje. Uiteraard is het in alle gevallen nooit mogelijk om echte ontmoetingen te krijgen met de profielen van instabanga-com. Al poberen ze veelal de indruk te wekken dat ze maar al te graag je beter te willen leren kennen. Kort samengevat hebben deze chatters als doel om je zo lang mogelijk je aan het lijntje te houden voor geld.

Ingeschreven op instabanga.com?

Heb je je al ingeschreven op instabanga-com, dan is ons advies om je daar ook direct weer af te melden. Tenslotte zijn er wel betere alternatieven waar je wel echte seks dates kunt hebben. Tevens hebben onze experts alvast een lijst gemaakt en uit meer dan 3000 erotisch dating platforms de beste alternatieven voor instabanga.com geselecteerd. Uiteraard maken deze partijen nooit gebruik van neppe profielen of chat operators. Bovendien kun je zelf elk alternatief vrijblijvend gratis uittesten om kennis te maken met deze beste datingsite voor sex dates met echte vrouwen.