logo Bangameisjes.nl

Bangameisjes.nl

Niet tevreden over Bangameisjes.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's worden vrijwel allemaal gemaakt door deze site zelf Not Safe!
  • Wel credits kopen en kosten per berichtje wat je verstuurd Not Safe!
  • Berichten beantwoord door robots of operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Bangameisjes is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. bangameisjes berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts bangameisjes.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor bangameisjes zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Bangameisjes review

Bangameisjes is een neppe dating website met door hun zelf gemaakte fake profielen. Daarnaast worden de reacties verstuurd en beantwoord door chat operators die veelal betaald krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Vaak word je meteen na je inschrijving overrompelt met soms honderden chatberichten van deze gemodereerde leden, waarbij het meestal gaat om sexy meiden. Bovendien proberen de chatters achter de profielen je allemaal de indruk te geven heel veel interesse in je te hebben en snel een ontmoeting te willen regelen. Wanneer je op een van deze chatberichten wil ingaan moet je daarvoor per chatbericht geld. Om te kunnen reageren moet je een creditpakket inkopen waardoor je ten minste voor 10 euro een creditbundel moet aanschaffen. Deze bedragen lopen op tot over de 200 euro per creditpakket, en hoe meer je in één keer koopt hoe minder je per berichtje betaald. Echter is het nooit mogelijk om offline afspraakjes te regelen, al beweren ze vaak genoeg dat ze dat heel graag willen.

Ingeschreven op bangameisjes.nl?

Dus ben je ingeschreven op bangameisjes, dan raden wij je aan om je hier ook per direct weer af te melden en het gewoon is te proberen bij de betrouwbaardere alternatieven voor seks dating zonder fake leden. Tevens hebben onze datingsite deskundigen alvast een selectie gemaakt met de beste alternatieven voor bangameisjes.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief gratis uittesten om kennis te maken met deze beste alternatieven voor spannende afspraakjes met echte dames. Deze aanbieders maken derhalve ook geen gebruik van chat operators om te proberen je aan het lijntje te houden. Hierdoor kun je erachter komen welke van deze sexdating websites het beste alternatief is voor jou.

bangameisjes profiel verwijderen


Je bangameisjes account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Voor de eerste stap log je in op de website.
  2. Klik rechtsboven in de hoek op het kopje "Help".
  3. Onderin het menu wat omlaag komt staat "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (directe link "bangameisjes.nl/delete_account").

  4. Druk dan daarna op het kopje "Verwijder mijn profiel".
  5. Daarna krijg je de melding "weet je het zeker", druk op de "JA" button en jouw profiel wordt meteen verwijderd.

Let op: Je bangameisjes eventuele credits ben je wel kwijt na het verwijderen van je profiel!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Rastafari (50 jaar) 08 mei 2019
Ik raad Bangameisjes.nl niet aan Degene die ik spraken zeiden tegen mij dat ze echt

Degene die ik spraken zeiden tegen mij dat ze echt waren. Na weken chatten heb ik nog steeds mijn banga meisje niet gevonden. Ik kan niet anders concluderen dat alles fake is.

auteur van de beoordeling
Sensueel (41 jaar) 26 Jun 2018
Ik raad Bangameisjes.nl niet aan Wat een prutsers zeg, echt heel erg

Wat een prutsers zeg, echt heel erg daar. Het enige wat daar aan de hand is mannen lokken met mooie praatjes. Na een dag daar intensief op zoek gaan naar bangameisjes ben ik tot de conclusie gekomen dat het niet safe is met hulp van deze site. Door jullie ben ik gelukkig geen honderden euro's kwijt.

auteur van de beoordeling
Lars (36 jaar) 20 Jun 2018
Ik raad Bangameisjes.nl niet aan Dat de site niet meer bestaan zegt

Dat de site niet meer bestaan zegt genoeg. Het zijn gewoon fakers die van bangameisjes!