logo Tienersexgids.nl

Tienersexgids.nl

Niet tevreden over Tienersexgids.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts zijn voornamelijk gegenereerd door deze website zelf Not Safe!
  • Wel muntensysteem dus kosten bij elk (verstuurd) bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • Alle berichten worden verstuurd en beantwoord door een chatcentrale Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Tienersexgids is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. tienersexgids berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts tienersexgids.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor tienersexgids zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Tienersexgids review

Tienersexgids is een neppe datingsite met door hun zelf gecreëerde fake profielen. Tevens worden de reacties verstuurd en beantwoord door chatoperators die gewoonlijk betaald krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Vaak word je direct na je inschrijving overladen met tientallen chatberichten van deze fictieve profielen, waarbij het meestal gaat om aantrekkelijke vrouwen. Bovendien proberen ze je allemaal het gevoel te geven erg veel belangstelling in je te hebben en snel een date te willen plannen. Zodra je op een van die berichten wil ingaan moet je hiervoor per chatbericht €1,- euro betalen. Voordat je kunt reageren moet je een bundel aanschaffen waarmee je minimaal tien euro credits moet inkopen. De kosten lopen op tot de twee honderd euro per transactie, en hoe grotere bundel je in één keer koopt des te minder je per bericht moet betalen. Uiteindelijk is het nooit mogelijk om fysieke dates te hebben, al laten ze vaak genoeg overkomen dat ze dit juist wel willen.

Ingeschreven op tienersexgids.nl?

Dus ben je een gebruiker van tienersexgids, dan raden wij je aan om je hier ook gewoon weer uit te schrijven en om het beter te gaan proberen bij de betere opties voor casual dating zonder gemodereerde gebruikers. Daarnaast hebben onze datingsite deskundigen alvast een lijst gemaakt met de beste alternatieven voor tienersexgids.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief vrijblijvend gratis uittesten om kennis te maken met deze beste alternatieven voor sexdates met echte vrouwen. Deze partijen maken derhalve ook geen gebruik van betaalde chatters die je proberen om credits te laten aanschaffen. Op deze manier kun je dus zelf erachter komen welke datingwebsites het beste alternatief is voor wat je zoekt.

tienersexgids profiel verwijderen

Je tienersexgids account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Om te beginnen log je daar in op de website.
  2. Vervolgens ga je naar "Mijn account". (directe link "tienersexgids.nl/mijnaccount").
  3. Scroll naar beneden tot onderaan de pagina en druk op de knop "account definitief verwijderen".
  4. Druk als laatst op de knop "OK" om jouw profiel voor goed te laten verwijderen.

Let op: Je tienersexgids eventuele tegoed verlies je wel direct na het verwijderen van je account!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
James (75 jaar) 28 mei 2019
Ik raad Tienersexgids.nl niet aan Idioot dat je je mag voor doen als een ander persoon in

Idioot dat je je mag voor doen als een ander persoon in dit land!

auteur van de beoordeling
HeavyMatal (31 jaar) 03 Jul 2018
Ik raad Tienersexgids.nl niet aan Alweer hé, het is toch niet te geloven waar ik in

Alweer hé, het is toch niet te geloven waar ik in trap. Heb ik weer voor ruim 50€ aan credits aangeschaft voor niks. Ga natuurlijk nu geen nieuwe meer halen maar god wat waren die snel op zeg. Ik denk dat er ook helemaal geen tiener sexgids bestaat waar tiener dames zich aanbieden voor gratis sex