logo Bangamilf.nl

Bangamilf.nl

Niet tevreden over Bangamilf.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen zijn bijna alleen bijgehouden door deze site zelf Not Safe!
  • Veel betalen door credits en kosten per bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • Berichten worden beantwoord door inghuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Bangamilf is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. bangamilf berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts bangamilf.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor bangamilf zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Bangamilf review

Bangamilf is een fake datingsite met door hun zelf toegevoegde nep profielen. Tevens worden de reacties verstuurd en beantwoord door chatters die gewoonlijk een vergoeding krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je meteen na je inschrijving overladen met tig tallen chatberichten van deze fake profielen, waarbij het vrijwel altijd gaat om meiden. Daarnaast proberen dit soort bedrijven je allemaal het gevoel te geven erg veel belangstelling in je te hebben en echt een ontmoeting te willen plannen. Zodra je op een van deze chatberichten wil ingaan moet je hiervoor per bericht €1,- euro betalen. Daarvoor moet je een bundel vooruitbetalen waardoor je ten minste €10,- een bundel moet betalen. De kosten lopen op tot en met de €200,- per creditpakket, en hoe grotere bundel je betaald hoe minder je hoeft te betalen. Daarna is het niet mogelijk om echte afspraakjes te hebben, al laten ze vaak overkomen dat ze dat wel willen.

Ingeschreven op bangamilf.nl?

Dus ben je aangemeld op bangamilf, dan raden wij je aan om je hier ook gewoon weer uit te schrijven en om het gewoon te gaan proberen bij de betrouwbaardere website voor casual dating zonder fictieve gebruikers. Uiteraard hebben onze experts alvast een selectie gemaakt van de beste alternatieven voor bangamilf.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief kosteloos uittesten om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor sex dating met echte gebruikers. Deze datingsites maken derhalve ook nooit gebruik van chatoperators die je proberen om uit te lokken om te betalen. Kortom zo kun je dus zelf erachter komen welke casual dating websites het beste alternatief is voor jou.

bangamilf profiel verwijderen


Je bangamilf account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Om te beginnen log je in op de website.
  2. Druk rechtsbovenin op het kopje "Help".
  3. Onderaan het menu wat omlaag schuift vind je "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (directe link "bangamilf.nl/delete_account").

  4. Klik vervolgens op de knop "Verwijder mijn profiel".
  5. Daarna krijg je de tekst "weet je het zeker", druk op de "JA" button en jouw profiel wordt geheel verwijderd.

Let op: Je bangamilf eventuele tegoed vervallen direct na het verwijderen van je account!