logo Geilemeisjes.nl

Geilemeisjes.nl

Niet tevreden over Geilemeisjes.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen zijn vrijwel allemaal gemodereerd door de website zelf Not Safe!
  • Veel betalen door creditsysteem dus kosten per privé bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • Berichten verstuurd door betaalde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Geilemeisjes is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. geilemeisjes berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts geilemeisjes.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor geilemeisjes zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Geilemeisjes review

Geilemeisjes is een fictieve datingwebsite met door hun zelf gemodereerde nep profielen. Daarnaast worden de chats verstuurd en beantwoord door chatters die over het algemeen een vast bedrag krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Gewoonlijk word je binnen de kortste keren na je aanmelding overspoeld met tientallen reacties van deze fictieve profielen, waarbij het vrijwel altijd gaat om sexy meiden. Niettemin proberen de chatters achter de profielen je allemaal de indruk te geven heel veel belangstelling in je te hebben en graag een date te willen hebben. Wanneer je op zo'n berichtjes wil antwoorden moet je hiervoor per bericht betalen. Voordat je kunt reageren moet je credits aanschaffen waarmee je minstens 10 euro een creditbundel moet nemen. Deze prijzen lopen op tot over de 200 euro per creditbundel, en hoe meer je betaald des te minder je per credit betaald. Uiteraard is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om echte ontmoetingen te regelen, al zeggen ze in de meeste gevallen dat ze het wel willen.

Ingeschreven op geilemeisjes.nl?

Dus ben je lid van geilemeisjes, dan raden wij je aan om je hier ook gewoon weer uit te schrijven en het eens te proberen bij de betere website voor seksdating met echte gebruikers. Bovendien hebben onze datingsite deskundigen alvast een rangschikking gemaakt van de beste alternatieven voor geilemeisjes.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief vrijblijvend gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste alternatieven voor spannende dates met echte vrouwen. Deze aanbieders maken tevens ook geen gebruik van betaalde chatters om te proberen je veel geld te laten betalen. Op deze manier kun je er dus erachter komen welke van deze casual dating sites het beste aansluit bij wat je zoekt.