logo Jongejongens.nl

Jongejongens.nl

Niet tevreden over Jongejongens.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen zijn vrijwel allemaal geproduceerd door de website zelf Not Safe!
  • Gebruikt een credits en kosten per privé bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • Alle berichten worden beantwoord door ingehuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 juli 2021

Jongejongens is een fake datingsite die gebruik maken van zelf aangebrachte fictieve profielen. Ook worden de berichtjes beantwoord door eigen chat operators. Zie wat de experts onderzochten op jongejongens.nl en waarom deze casual dating website wordt afgeraden door ons. Ondervind wat betere alternatieven zijn voor jongejongens, met goed gecontroleerde profielen en zonder ingehuurde chat operators

Jongejongens review

Jongejongens is een fictieve seks datingwebsite met daarop door hunzelf gemodereerde nep profielen. Daarbij worden de chats verstuurd en beantwoord door ingehuurde chat operators die veelal een vergoeding krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Vaak word je direct na je inschrijving overrompelt met veel reacties van deze fake leden, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om knappe meiden. Daarnaast proberen ze je allemaal het gevoel te geven heel veel interesse in je te hebben en graag een afspraakje te willen plannen. Wanneer je op zo'n berichten wil reageren moet je daarvoor per chatbericht een vergoeding. Daarvoor moet je een credit bundel aanschaffen waarmee je op z'n minst voor tien euro een creditbundel moet betalen. De kosten lopen op tot en met de €250,- per creditbundel, en hoe hoger je neemt hoe minder je per bericht moet betalen. Vervolgens is het bij al deze profielen niet mogelijk om echte ontmoetingen te regelen, al zeggen ze vaak dat ze het wel willen.

Ingeschreven op Jongejongens.nl?

Toevallig ingeschreven op jongejongens? Wij adviseren je om je daar meteen uit te schrijven en het op je gemak te proberen bij de betrouwbaardere alternatieven voor seks dating zonder fictieve profielen. Uiteraard hebben onze experts alvast een selectie gemaakt met de beste alternatieven voor jongejongens.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief kosteloos uittesten om kennis te maken met deze beste opties voor sex dating met echte gebruikers. Deze aanbieders maken tevens ook nooit gebruik van betaalde chatters om te proberen je aan het lijntje te houden. Hierdoor kun je er zelf achter komen welke erotische datingsites het beste aansluit bij waar je naar opzoek bent.

jongejongens uitschrijven

Om je profiel op jongejongens te verwijderen moet je het volgende doen:

  1. Als eerste moet je inloggen op account .
  2. Daarna klik je op de button "Help".
  3. Ga wat naar beneden om op de link "Lidmaatschap stoppen" te klikken. (of ga direct naar "jongejongens.nl/uitschrijven").
  4. Hierna sturen ze je de bevestigings-email om je account officieel te verwijderen. Na het drukken op de link is jouw lidmaatschap definitief verwijderd.

Let op: Je jongejongens eventuele contact punten en chat berichten raak je wel kwijt na het verwijderen van je account!