logo Dateprive.nl

Dateprive.nl

13
Niet tevreden over Dateprive.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen worden bijna alleen bijgehouden door de website zelf Not Safe!
  • Hoge kosten betalen per verstuurd of ontvangen berichtje Not Safe!
  • Berichten verstuurd en beantwoord door chatoperators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Dateprive is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profielen. dateprive berichten worden beantwoord door chatoperator. Lees waarom onze experts dateprive.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor dateprive zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Dateprive review

dateprive.nl is een sexdating platform die gebruik maakt van door hun zelf ontwikkelde neppe members. Dit tonen ze onder aan de website verborgen tussen de slecht zichbare tekst. Zo wordt er benoemd: "De profielen op dateprive zijn fictief, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk". Bij het versturen van berichtjes moet je een vergoeding betalen per berichtje. Daarnaast worden de berichten die je binnen krijgt systematisch verstuurd door bots. Wanneer je vervolgens daarop in gaat wordt dit berichtje beantwoord door een betaalde chat operator. Deze personen krijgen over het algemeen een commissie per bericht dat ze versturen. Tevens word je kort na het registreren overvallen door soms honderden berichtjes van gemodereerde profielen. Hierbij gaat het bijna altijd om aanlokkelijke dames.

Bovendien proberen de chatters achter de profielen je het gevoel te geven heel veel belangstelling in je te hebben, en daarbij een ontmoeting in . Uiteraard is het hebben van "real life" dates niet mogelijk is! De prijzen voor het beantwoorden van chatberichten zijn minimaal 75 eurocent per bericht. Om te kunnen reageren moet je dan wel een credit bundel kopen van minimaal €74,99. Anderzijds betaal je al snel meer dan €1,- euro per chatbericht. Uiteraard is het bij al deze profielen niet mogelijk om echte afspraakjes te scoren met de gebruikers op dateprive. Al wekken ze vaak de indruk dat ze juist wel je beter te willen leren kennen. Daarentegen hebben deze profielen als doel om jou zo lang als het kan je te laten betalen voor credits.

Ingeschreven op dateprive.nl?

Ben je al gerigistreerd op dateprive, dan adviseren onze experts om je daar ook meteen weer af te melden. Bovendien zijn er wel betere aanbieders waar je wel echte casual dates kunt hebben. Bovendien hebben onze experts alvast een lijst gemaakt en uit meer dan 2500 seks datingsites de beste alternatieven voor dateprive.nl geselecteerd. Zoals je kunt verwachten maken deze aanbieders geen gebruik van fictieve profielen of chatoperators. Bovendien kun je zelf ieder alternatief gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste opties voor sex dates met echte profielen.

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Àdam (54 jaar) 29 Jul 2018
Ik raad Dateprive.nl niet aan Beste

Beste.. Ik heb sinds 2010 een account op Dateprive.nl. In de loop van de jaren is het uiterlijk van de site twee keer veranderd en ook de manier van betalen. Ik heb ruim 30 serieus lijkende contacten gehad. Uiteindelijk loopt het toch vast als je een real life afspraakje wilt. Ja, er zijn afspraakjes geweest. Zeker. Maar die gingen dan op het laatste moment niet door of "vergeten" sorry. En ik wil zo graag in de goede kant van de mens geloven. Nu recent had ik weer contact. En dit keer heeft ze me daadwerkelijk verteld dat ze een fictief account was. Ik was verbouwereerd. Ik wilde gelijk mijn profiel opheffen etc. Maar ik dacht er zitten misschien ook normale mensen tussen. Ja, en daar ging ik weer. Een leuk contact. Tot ik vanavond nogmaals controleerde of ze nog wat wilde weten voor we gingen afspreken. Afspreken? Dat had ze nooit gezegd. En daar gaan we weer. Ik heb nog een paar credits. Maar nu ik op deze site e.e.a. doorlees. Ik weet genoeg. Oh ja, hoeveel geld ben ik verloren door deze site? Ik reken al snel tegen de 10.000 euro. Zo veel geld bij één persoon geïnd. Maar ik wist dat ik een risico nam. Het is mijn eigen schuld.