logo Matchmilf.nl

Matchmilf.nl

Niet tevreden over Matchmilf.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's zijn bijna alleen gemaakt door deze website zelf Not Safe!
  • Veel geld betalen per verstuurd berichtje Not Safe!
  • De berichten worden verstuurd en beantwoord door operators en bots Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Matchmilf is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. matchmilf berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts matchmilf.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor matchmilf zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Matchmilf review

Matchmilf is een fictieve datingsite met door hun zelf gemaakte fictieve profielen. Tevens worden alle berichten verstuurd en beantwoord door berichten centrales die veelal een vergoeding krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Meestal word je meteen na je registratie overrompelt met overdreven veel berichtjes van deze fake profielen, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om mooie meiden. Bovendien proberen ze je allemaal de indruk te geven erg veel belangstelling in je te hebben en graag een ontmoeting te willen regelen. Wanneer je op een van deze berichten wil reageren moet je daarvoor per chatbericht een bedrag betalen. Voordat je kunt reageren moet je een creditpakket aanschaffen waardoor je minimaal tien euro credits moet betalen. Deze creditbundels lopen op tot over de 200 euro per transactie, en hoe meer je neemt des te minder je per bericht moet betalen. Uiteraard is het nooit mogelijk om echte dates te scoren, al doen ze bijna altijd overkomen dat ze dit wel willen.

Ingeschreven op matchmilf.nl?

Dus ben je lid van matchmilf, dan adviseren wij je om je hier ook meteen weer af te melden en om het beter te proberen bij de betere alternatieven voor seks dating zonder fictieve gebruikers. Tevens hebben de datingsite experts alvast een lijst gemaakt met de beste alternatieven voor matchmilf.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor spannende afspraakjes met echte vrouwen. Deze aanbieders maken tevens ook geen gebruik van chatoperators om te proberen je credits te laten aanschaffen. Op deze manier kun je er dus erachter komen welke van deze datingwebsites het beste alternatief is voor jou.

matchmilf account verwijderen

Je matchmilf account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Om te beginnen log je daar in op je account.
  2. Daarna ga je naar "Mijn profiel".
  3. Druk vervolgens op het tandwiel (directe link "matchmilf.nl/instellingen").
  4. Onder aan de pagina klik je op de button "definitief opheffen van mijn account" .
  5. Druk als laatst op de knop "OK" om jouw account geheel te verwijderen.

Let op: Je matchmilf eventuele tegoed raak je wel na deze aktie!